Két napja nem aludt, mégis leiskolázta a mezőnyt Haley Floridában

Két napja nem aludt, mégis leiskolázta a mezőny Haley Floridában
credit: Volusia SpeedwayNem akármilyen teljesítményt nyújtott helyi idő szerint kedden hajnalban Justin Haley a floridai Volusia Speedwayen zajló DIRTcar Nationals első fordulóján.

A 23 éves indianai hétfő este megszerezte a pole-t, a rajtot követően azonban egy rövid időre elvesztette vezető helyét, de végül sikerült visszaverekednie magát az élre és innentől már nem engedte ki kezei közül az első helyet.

Produkcióját pedig csak még tovább fényezi, hogy saját bevallása szerint vasárnap kora hajnal óta, megszakítás nélkül talpon volt.

A múlt hétvégi, Los Angeles-i Busch Light Clash rajtelsőségét megszerzett Haley végül a tizenegyedikként zárta a meglehetősen flúgos futamot. Ezután rögtön repülőre ült és meg sem állt Floridáig. Onnan maga vezetett el Volusiára, ahol már várt rá az esemény feszített tempójú programsorozata.

Landolás után maga vezetett el Volusiára, ahol már várt rá az esemény feszített tempójú programsorozata, végül abszolút sikert hozva.

Fáradtságának leküzdésében állítása szerint hasznára vált főszponzora, a koffeintartalmú italokban utazó Celsius.

„Sok Celsius kellett ehhez, emellett a repülőn még kólát is ittam” – nyilatkozta a DIRTcar victory lane-jén.

„Holnap újabb verseny lesz, úgyhogy most már tényleg mennem kell aludni. Már 48 órája fenn vagyok.”

A Clashen részt vett pilóták közül Alex Bowman versenyez még Volusián. Neki azonban sikerült bő 4 órát pihennie a hétfői bevetés előtt.