IndyCar-bajnok vitte pályára Ken Block csapatának mesterművét (VIDEÓ)

IndyCar-bajnok vitte pályára Ken Block csapatának mesterművét (VIDEÓ)A Hoonigan Racing Divisontől sosem álltak messze az őrült ötletek.

Sőt, lényegében ez az, ami élteti őket.

A január másodikán, hómobil-balesetben elhunyt Ken Block csapata tavaly rukkolt elő a legújabb, átépített Honda Ridgeline-jával.

A 2017-es modell külön érdekessége az, hogy benne a Honda IndyCarban használt, 2.2 literes, ikerturbós V6-motorja duruzsol.

A stílszerűen IndyTruck névre keresztelt járgányt a minap nem más vihette pályára, mint az IndyCar 2016-os bajnoka, egyben az Indianapolis 500 2019-es legjobbja, Simon Pagenaud.

Bemutatkozik az IndyTruck!” – írta Twitteren a francia.

„Követtem a Hoonigans IndyTruck építését és egy álmom volt a tesztvezetés. Annyira szórakoztató! Le sem tudom törölni a mosolyt az arcomról. Köszönöm a HPD-nek ezt a lehetőséget. Ha bármikor szükségetek van egy versenyzőre, én benne vagyok!”

A Meyer Shank Racing pilótája a széria szezon előtti tesztsorozatának otthont adó country club, a The Thermal roadján körözhetett, amiről a RACER jóvoltából egy 10 perces onboard-videó is készült.KAPCSOLÓDÓ: Pagenaud nyíltan pikkel Newgardenre – És rettentően élvezi