NASCAR: Mindössze 28 évesen elhunyt szakemberét gyászolja a DGM Racing

NASCAR: Mindössze 28 évesen elhunyt szakemberét gyászolja a DGM Racing
Darryl Barnes pitlane-en (credit: DGM Racing)Szomorú esemény árnyékolja be a küszöbön álló NASCAR-szezont.

Az Xfinity Seriesben szereplő DGM Racing a közösségi médiában jelentette be, hogy egyik szerelőjük, Darryl Barnes az égi versenypályákra távozott.

A mindössze 28 esztendős korában elhunyt szakember tavaly a 91-es számú Chevrolet-n dolgozott.

Az idény során Mason Filippi, Preston Pardus és Mason Massey által vezetett gép legjobb eredményét utóbbi pilóta hozta a tavaszi, atlantai futamon elért hatodik helyével.

„Ma a csapatunk egyik tagja, Darryl Barnes élete előtt tisztelgünk” – írta a közösségi médiában a DGM.

„Darryl az elmúlt év során a 91-es autónk első kerekeinek cseréjéért felelt. Nagyszerű csapattárs volt, akinek aranyból volt a szíve, a mosolya pedig beragyogta a pitet. Nyugodjék békében!

Múlt hétvégén kaptuk a borzalmas hírt, hogy elhunyt. Még mindig nem találjuk a szavakat és képtelenek vagyunk elhinni, hogy nincs többé. A kedvességed, tiszta szíved, szórakoztató egyéniséged, gyönyörű mosolyod, humorérzéked és megszámlálhatatlan vicceid… A fertőző szereteted… Az elszántságod, hogy nagyszerűvé válj… Ez csak néhány dolog, amiket a legjobban tiszteltünk benned és hiányolni fogunk.

Mr. és Mrs, Barnes, Tyla és a teljes Barnes család, a legmélyebb részvétünket küldjük. A gondolataink és imáink veletek vannak. Mi itt vagyunk nektek és gondoskodunk rólatok. Köszönjük, hogy megosztottátok a fiatokat velünk.

Szeretünk Darryl és máris hiányzol, sose hagyd abba a mosolygást!”

A motorsport-menedzsment szakon egyetemi diplomát is szerzett Barnes halálának okát nem hozták nyilvánosságra.

A gárda által feltüntetett, a mentális egészség fontosságára felhívó hashtag azonban következtetni engedhet arra, hogy mi történhetett.Darryl Barnes (1994-2023) – /credit: Legacy.com/