„Idióta vagyok” – Győzelmi mámorában csapta falnak autóját Kyle Larson

“Egy idióta vagyok” – Győzelmi mámorában csapta falnak autóját Kyle LarsonA január elején rendezett, egyhetes Wild West Shootoutról még üres kézzel távozott Kyle Larson, a Lucas Oil Late Model Series most hétvégi fordulóján viszont már ő látta meg elsőként a kockás zászlót.

A Golden Isles Speedwayen lebonyolított, nemes egyszerűséggel csak „Super Bowl of Racing” névre keresztelt verseny a rajttól egészen a befutó pillanatáig rendkívül izgalmas csatákat tartogatott.

Larson a hajrában késhegyre menő harcot vívott Brandon Overtonnal, utóbbi pilóta azonban hibázott és végül még Ricky Thornton is megelőzte, így meg kellett elégednie a harmadik hellyel.

A leintés után érthető módon a legboldogabb a 2021-es NASCAR Cup bajnok volt, aki rögtön lelkes ünneplésbe is fogott.

Öröme viszont nem sokáig tartott, miután egy óvatlan pillanatban a javasoltnál jóval közelebbi kapcsolatot létesített a fallal.

„Egy idióta vagyok” – nyilatkozt a FloRacingnek Larson, aki a malőr következtében defektes abroncssal, behorpadt kasztnival és motorháztető nélkül volt kénytelen pózolni a victory lane-en.

„Túlságosan is izgatott voltam. Eléggé pocsékul érzem magam, hogy ilyen kárt okoztam egy tökéletesen jó versenyutóban. Ez nagyon, nagyon ciki… Nem is tudok mást mondani csak azt, hogy sajnálom.”