18 év után szakított Martin Truex Jr. és a rák elleni harc szimbólumává vált Sherry Pollex

18 év után szakított Martin Truex Jr. és a rák elleni harc szimbólumává vált barátnője, Sherry Pollex
credit: Jared C. Tilton/Getty/NASCAR MediaInstagramján jelentette be Martin Truex Jr., hogy elváltak útjai Sherry Pollexszel.

„A rajongóimnak és a partnereimnek: Sherryvel együtt meghoztuk a döntést, hogy véget vetünk kapcsolatunknak” – írta a NASCAR Cup 2017-es bajnoka.

„Továbbra is támogatni fogom őt. Arra kérek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánszféránkat. További információkat nem fogunk közzétenni.”

Truex és Pollex 2005 óta alkotott egy párt, az elmúlt kilenc évben pedig szó szerint megjárták a poklot is.

Sherrynél 2014-ben diagnosztizáltak 3-as stádiumú petefészekrákot, az ötéves túlélési esélyeit pedig mindössze 30%-osnak ítélték.

Ő azonban rácáfolt az orvosok jóslataira és a megterhelő kezelések során is igyekezett a legaktívabb maradni.Számos jótékonysági programot indított daganattal küzdő sorstársai számára, a kifejezetten beteg gyerekek megsegítésére szervezett éves divatbemutatói – amelyen többek közt NASCAR-pilóták vonulnak a kifutón – pedig mára legendássá váltak.

Sherry az elmúlt időszakban kevesebbet szerepelt a nyilvánosság előtt. Ennek okáról tavaly nyáron, a The Athleticnek adott exkluzív interjújában beszélt bővebben.

Akkor elárulta, hogy a hagyományos kezelési módszerek már nem használnak neki, aminek következtében rosszabodott az állapota és a rák már a tüdejére is átterjedt.

A rossz prognózis ellenére azonban igyekezett optimista maradni és rendületlenül kutat alternatív, vagy akár kísérleti fázisban lévő megoldások után.

Szeptemberben részt vett a már említett bemutatóján és szebb volt, mint valaha.

Elmondása szerint azonban a látszat csal.

„Az orvosaim folyton azt mondogatják: ‘Nem tudjuk, hogy mit csináljunk veled, mert még sosem volt olyan páciensünk, mint te. Háromszor is felépültél, számtalan kezelésen átestél. Teljesen egészségesnek tűnsz.’ Ha elsétálok melletted az utcán, akkor eszedbe sem jutna, hogy beteg vagyok. Ha viszont ránéznél a leleteimre, akkor teljesen nyilvánvaló válik: daganatom van.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy