Méhecskék és Indy 500: A golflegenda Annika Sorenstam is beszáll Wilsonék programjába

Méhecskék és Indy 500: A golflegenda Annika Sorenstam is beszáll Wilsonék programjába
credit: Fizzy Beez/Annika SorenstamVadonatúj támogatóval gazdagodott a Cusick Motorsports és a Dreyer & Reinbold Racing közös Indianapolis 500-programja.

A Stefan Wilson által vezetendő 24-es számú Dallara-Chevy egyik kiemelt szponzora a Fizzy Beez lesz a teljes Május Hónap során.

A világ valaha volt legjobb női golfozójaként is emlegetett Annika Sorenstam és férje, Mike McGee által alapított italmárka célja, hogy teljesen természetes összetevőkből álljanak a termékeik, emellett pedig a bevételből támogatják a méhek megmentése iránt elkötelezett non-profit szervezeteket is.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy partnerségre léphettünk Donnal [Cusick] és csapatával, a Cusick Motorsportscal” – idézi a hivatalos közlemény a hetvenkétszeres LPGA-győztes élő legendát.

„Imádjuk, hogy milyen szenvedélyesen élik az életet, továbbá tetszik, ahogyan a hálózatépítést és vendéglátást összekötik a versenyzéssel. Az italjaink már elérhetőek Ohióan, Tennessee-be és Nevada északi részében, mi pedig úgy érezzük, ez a kapcsolat segíteni fogja a márkánk még szélesebb körben történő megismertetését, miközben a további államokban történő terjeszkedésre törekszünk.”

A 107. Indy 500 programsorozata május 16-án kezdődik az első edzéssel.