Natalie Decker szerint baromság, hogy a NASCAR támogatja a női versenyzőket

Natalie Decker szerint baromság, hogy a NASCAR támogatja a női versenyzőket
credit: Natalie Decker RacingMindössze néhány órán át volt elérhető Natalie Decker legújabb TikTok-videója, de ez bőven elegendő volt arra, hogy felkorbácsolja az indulatokat.

A wisconsini ugyanis hiába törölte a posztot, a screenshotok terjedését már nem tudta megakadályozni.

A képenyőképen az alábbi felirat olvasható:

„Feláldoztad és dolgoztad az egész életedet azért, hogy ebben a sportban versenyezz, ami azzal a baromsággal etet titeket, hogy támogatják a nőket.”

Azt nem tudni, hogy pontosan mi áll Decker kiborulásának hátterében, de valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy egyelőre nincs semmilyen szerződése az idei szezonra.A 25 éves versenyző eddig összesen negyven futamon indult a NASCAR Xfinity és Truck Seriesben inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Ebből csak egyszer zárt a legjobb 10 között, amikor a nemzeti harmadosztály 2020-as daytonai szezonnyitóján ötödikként intették le.Nem Decker az első hölgypilóta, aki az utóbbi időben képmutatással vádolta meg a sportág szereplőit.

A Victoria’s Secret modellként is ismert Toni Breidinger tavaly bekerült a Busch Beer kifejezetten női versenyzők támogatására létrehozott, 10 millió dolláros költségvetésű programjába.

Az ARCA Menards Seriesben vezető pilóta tavasszal azonban kilépett ebből, amit egy akkori Reddit kérdezz-felelekben így magyarázott:

„Már nem vagyok a Busch programjának a tagja. Jelenleg a nagyvállalatok hatalmas narratíváját képezi, hogy azt mondják, támogatják a női pilótákat. Ebből adódóan meg is teszik a nagy bejelentéseiket, hogy beállnak mögénk. Fontosnak tartom viszont, hogy az emberek tudják, ha egy cég nincs az autómon, az overálomon, vagy a sisakomon, akkor az nem is a szponzorom. Azon támogatóimra összpontosítok, akik valóban azok, általuk az autóm pályára hajthat és tényleg segítik a nőket a sportban.”

Breidinger szavait alátámassza, hogy a nagy csinnadrattával beharangozott Busch-programról azóta sem lehetett hallani semmit.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy