Megérkezett az IMSA saját dokusorozata – És bárki, bárhol ingyen nézheti!

Az IMSA forradalmian új géposztálya saját dokusorozatot kapott – És bárki, bárhol ingyen nézheti!Az amerikai sportautózás csúcsbajnoksága sem akar kimaradni a dokusorozat-őrületből.

Az F1, a NASCAR, a MotoGP és az IndyCar show-ival ellentétben azonban az IMSA WeatherTech SportsCar Championship nem streaming platformokon és/vagy tévécsatornákon debütál, hanem a YouTube-on.

A nyolc epizódból álló ‘Win the Weekend’ az idén bemutatkozó – a WEC-ben szerplő LMDh és LMH-autókkal összehangolt – GTP-kategória eseményei köré összpontosul.

A kulisszák mögé betekintést nyújtó, Michelin által támogatott sorozat első epizódja ide kattintva máris megtekinthető, míg a második rész február 13-án kerül fel.

Ebben már a január 28-29-én esedékes Daytona 24 történéseit és utóéletét foglalják össze exkluzív betekintést nyújtva a legmagasabb géposztály életébe.

„A sorozat precedens nélküli módon mutatja meg, miként dolgoznak megszámlálhatatlan órákon át a GTP-csapatok és gyártók annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szinten fejlesszék ezt a nagyon várt prototítus-kategóriát a WeatherTech Championship számára” – mondta az IMSA marketing-vezetője, David Pettit.

„A ‘Win the Weekend’ révén az IMSA új közönséget céloz meg, akik érdeklődnek a legmodernebb versenyautók és összességében az IMSA iránt a 2023-as idényben.”