FLASHBACK: Amikor Shaq elmagyarázta, hogy miért Danica a kedvenc versenyzője, majd elkészült az évezred fotója is

FLASHBACK: Amikor Shaq elmagyarázta, hogy miért Danica a kedvenc versenyzője, majd elkészült az évezred fotója isMa már nincs olyan magára valamit is adó versenysorozat, amelynek paddockjában ne bukkant volna fel Shaquille O’Neal.

A kosaraslegenda tiszteletét tette a NASCAR-ban és az IndyCarban, az utóbbi években pedig állandó vendége az amerikai Forma-1-es hétvégéknek is.

A DJ Diesel néven elektronikus zenét is játszó szupersztár a 107. Indianapolis 500-at sem fogja kihagyni, mint a legendás Snake Pit party egyik fellépője.

Shaq többek között arról is híres, hogy soha nem hajlandó lakatot tenni a szájára.

Ennek révén pedig kereken tíz évvel ezelőtt sikerült igencsak emlékezetes módon elmagyaráznia, hogy ki is a kedvenc versenyzője.

2013. július 6-án rendezték a NASCAR Cup daytonai Coke Zero 400-át, amin grand marshalként volt jelen.

Ahogyan az lenni szokott, egy sajtótájékoztatón is részt vett a tiszteletbeli starternek kinevezett Kevin James és Adam Sandler oldalán.

Az egyik riporter pedig feltette a nagy kérdést Shaqnek, mondván kinek szurkol a futamon.

„Alig várom, hogy lássam a barátomat, Dale Earnhardt Jr.-t a pályán, de Danica Patrick a kedvencem” – válaszolta.

„Remélem ő nyer.”

Amikor rákérdeztek arra, hogy mégis mit kedvel a legjobban az akkoriban a Stewart-Haas Racingnek vezető wisconsiniben, jött a mára legendássá vált reakció:

„Danica nagyon szép. Őszintén szólva szuper dögös a csaj. Danica…Légyszi hívj fel!”

Bár a feministáknál alaposan kicsapták a biztosítékot Shaq szavai, rögtön szexistának kikiáltva őt, maga Patrick azonban csak nevetett a dolgon.

A kettejükről készült közös fotó pedig a közösségi média abszolút kedvence lett, aminek bizarr mivoltát sokak szerint máig nem sikerült überelni.

Hogy mi kellett hozzá?

A 216 centi magas és 145 kg-os Shaq, valamint a 157 cm-re nőtt, 50 kg-os Danica.