FansBRANDS – amit a Forma–1-es portálról tudni érdemes

FansBRANDS – amit a Forma–1-es portálról tudni érdemesMegbízható forrást keresel, ahonnan kizárólag eredeti relikviák érkezhetnek hozzád? Nem szeretnél túl sokat várni arra, hogy kézhez kaphasd végre várva várt megrendelésedet? Akkor bizony a lehető legjobb helyen jársz!

Mi az, amit kínálunk?


A FansBRANDS magasra tette a lécet, így aztán nincs is más, aki képes lenne túlszárnyalni. De nézzük azokat a magukért beszélő részleteket!

Minden egyes F1-es termék raktárról rendelhető, ez azt jelenti, hogy több ezernyi kincs vár arra, hogy rátalálj. Olyan kincs, ami eredeti, hivatalos, gyártói garanciával rendelkezik. Hiszen még jó, hogy nem mindegy, hogy milyen értékre vágysz. A raktárkészlet tagjai kivétel nélkül értékmegőrzőek pontosan azért, mert a hitelességük megkérdőjelezhetetlen.

Meg is érkeztünk a szállítással kapcsolatos részletekhez, amik kétségtelenül plusz figyelmet igényelnek. Máris mutatjuk. Magyarországon belül mindössze kettő napos a szállítási idő. De ha budapesti vagy, vagy valamilyen módon meg tudod oldani a személyes átvételt, akkor azt akár a megrendelésed napján a fővárosban meg is teheted. A fizetés, ami sokak számára kényes pont, abszolút érthető módon maximálisan biztonságos.


Mi van még ezeken túl?

A folytatás! Nem is csigázunk tovább! Minden egyes rendelésed mellé akár ajándékot is választhatsz magadnak. Azért ez nem semmi, igaz? Ha pedig úgy érzed, új szintre szeretnéd emelni a rajongásodat, akkor a VIP-tagság tárt kapukkal vár. Bármikor előfordulhat, hogy mégsem úgy jön össze a megrendelésed, ahogy azt szeretted volna. Például nem stimmel a méret. A 180 napos visszaküldési lehetőségnek köszönhetően ekkor sem kell kétségbe esned, mert létezik a problémára megoldás.

Magyarországi raktárunk a legnagyobb hazai készlettel büszkélkedik, melynek minden egyes tagja eredeti. Nem véletlenül emeljük ki ezt a tényt többször. A piacon azért jócskán akadnak olyan „minőségű” források, amik a hitelesség erényével nem rendelkeznek. Márpedig alapvetően mindegy, hogy Forma–1-es pulóverről vagy bögréről van szó, mert az eredetiség az az érték, ami jár, és ami nem szenvedhet csorbát.


Honnan gyűjtheted be a legfrissebb híreket?

Ha a fenti pozitívumok nem lennének elegendőek, akkor akad itt még a tarsolyunkban egy jó hír. A hírek beszerzése pont ugyanannyira nem egyszerű feladat manapság, mint az eredeti termékek megvásárlása. Hogy miért? Azért, mert mindkettő esetében a hitelesség, a hiteles forrás megléte az, ami kulcsfontosságú, aminek a hiányában, azonban csak a kétes értesülések a borítékolhatóak. És nyilván te sem ezekre vágysz! Szóval itt a jó hír!

Az oldalról nemcsak azokat a relikviákat rendelheted meg, amik a szívednek oly kedvesek, hanem begyűjtheted azokat az információkat is, amik aktuálisak, frissek, ropogósak és megbízhatóak. A magyar Forma–1-es hírportál nagyobb, mint hatvanezres táborral büszkélkedik, és ez a szám folyamatosan nő. Úgyhogy hab a tortán, hogy túl a mindig friss, ropogós híreken még egy olyan közösség tagjává is válhatsz, aminek az összetartó erejét az azonos szenvedély, szerelem adja. Ez pedig igen, a benzingőzös száguldó cirkusz!


Mi az, amire vágysz?

Előfordulhat, hogy csak abban vagy biztos, hogy szeretnél valamit, ami eredeti, ami hiteles, ami igazi Forma–1-es, de amúgy ötleted sincsen, hogy mi legyen az. Semmi gond! A kínálatunkat végigböngészve könnyedén ráakadhatsz arra a termékre, ami neked való, sőt akár termékekre is. Mert előbb vagy utóbb nem az lesz a kérdés, hogy mi az, amit szívesen hazavinnél, hanem az, hogy egyenlőre mi az, amit a virtuális polcokon hagyj.