NASCAR: Egy kiszivárgott videó előrevetíti Kevin Harvick visszavonulását?

NASCAR: Egy kiszivárgott videó előrevetíti Kevin Harvick visszavonulását?
credit: Sean Gardner/Getty/NASCAR MediaAz elmúlt hónapokban számos spekuláció látott napvilágot Kevin Harvick jövőjét illetően.

A 2014-es NASCAR Cup bajnok ennek kapcsán decemberben úgy nyilatkozott, hogy még nem döntötte el szögre akasztja-e sisakját a 2023-as szezon után.

“Jelen pillanatban kétesélyes a dolog” – mondta a szervezet szezonzáró bankettjét megelőző sajtóeseményen.

“Egyelőre nincs pontos válaszom erre. Daytona előtt viszont már tudni fogom, hogy merre tartok. Nem fogom úgy megkezdeni a szezont, hogy nem tudom az irányt, mivel sok dologra hatással van és alaposan ki kell vizsgálni. Meglátjuk.

Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy mi a helyzet, legyen szó a csapatról, a menedzsmentről és minden másról. Nem tisztességes senkivel szemben sem, ha úgy vágnak neki az évnek, hogy fogalmuk sincs mi várható.”

Nos, a Daytona 500-ig már csak bő egy hónap van hátra, az éles szemű rajongók pedig kiszúrtak Instagramon a Stewart-Haas Racing által Instagramon közzétett videót, amely a szokásos, idény előtti fotózáson készült.

Ezen Harvick egy olyan tűzálló overált viselt, amelyen a #4EVER – a versenyő autójának rajtszámával összeolvasva „mindörökké” – hashtag is szerepelt.

A videót nem sokkal később törölték, a screenshot viszont gyorsan terjedni kezdett a közösségi médiában.

Sokak szerint pedig a hashtag egyet jelenthet azzal, hogy a most 47 éves veterán idén már a búcsúszezonjára készül.

Várhatóan hamarosan belül kiderült az igazság.

Harvickkal kapcsolatban viszont egy másik, jelentős bejelentés már hivatalosan megtörtént, miután Dale Earnhardt Jr.-ral, Jeff Burtonnel és Justin Marksszal közösen felvásárolta a CARS Tour late model bajnokságot.