Jobbulást Damar Hamlinnek és nézz IndyCart! – Ez a rajongó kimaxolta a marketinget

Jobbulást Damar Hamlinnek és nézz IndyCart! – Ez a rajongó kimaxolta a marketinget
credit: RedditRendhagyó ötlettel állt elő egy IndyCar és NFL rajongó múlt vasárnap.

A Brian nevezetű úriember a helyszínről nézte végig a Los Angeles Rams – Seattle Seahawks meccset, ami nagy örömére utóbbi kedvenc csapata győzelmével zárult.

Néhány óra múlva pedig még ennél is boldogabb lehetett, hiszen azzal, hogy a Detroit Lions legyőzte – ezzel együtt a playoffból is kiütötte – a Green Bay Packerst, a Seahawks bejutott a rájátszásba.

Na, de számunkra most nem az amerikai foci kezdődő bajnoki hajrája a lényeg, hanem Brian magánakciója.

Az NFL komplett múlt hétvégéjét a még hétfői, Cincinnati Bengals elleni meccs első negyedében, szívleállás következtében összeesett Damar Hamlin előtti tisztelgés lengte körül.

Valamennyi csapat kifejezte együttérzését a Buffalo Bills safetyje előtt pólókkal, zászlókkal és külön neki szóló üzenetekkel.

Ebből természetesen a szurkolók sem maradtak ki, Briannek pedig sikerült a 24 éves játékosnak szóló jókívánságait összekötni egy IndyCar-promócióval is.

Emberünk egy saját készítésű táblával felvértezve látogatott ki a Rams- Seahawks összecsapásra, amelyen gyors felépülést kívánt Hamlinnek, alatta pedig óriási betűkkel hívta fel a figyelmet arra, hogy március 5-én, St. Petersburgben kezdődik az IndyCar szezonja.

Emellett gondosan elhelyezte rajta a széria, a verseny, valamint kedvenc alakulatának, az RLL Racingnek logóit is.

A rendhagyó promóció felkeltette Graham Rahal figyelmét is, aki „Ez a mi srácunk” kommenttel meg is osztotta a Brianről szóló Reddit-posztot.

Hamlin állapota egyébként elképesztő mértékben javul.

Őszintén reméljük, hogy hamarosan teljes mértékben visszanyeri egészségét.