Denny Hamlin kitett egy videót és megnyerte az internetet

Denny Hamlin kitett egy videót és megnyerte az internetet
credit: Tim Nwachukwu/Getty/NASCAR MediaA NASCAR mezőnyét tekintve Denny Hamlin számít a közösségi média egyik legaktívabb és legszórakoztatóbb figurájának.

A Joe Gibbs Racing versenyzője, egyben a 23XI Racing társtulajdonosa ugyanakkor az online térben is hű marad a versenypályáról ismert, megosztó személyiségéhez.

Előszeretettel csinál viccet saját magából, ugyanakkor legalább ekkora lelkesedéssel bírálja kollégáit, a rajongókat és magát a NASCAR-t is, ha éppen valamilyen vélt, vagy valós sérelem éri őt.

Olykor pedig sikerül túllépnie azt a bizonyos határt is.

Tavaly egy Kyle Larsonnak címzett, ázsiai sofőröket kifigurázó videója miatt érzékenyítő tréningre kötelezték, majd a dirt-szakág rajongóit is sikerült magára haragítania.

Hamlin most ismét „felrobbantotta” a NASCAR-webkettőt.

A háromszoros Daytona 500 győztes 2005 óta tartó Cup-karrierje során számos konfliktusba keveredett a pályán alkalmi, vagy tartós ellenségek sorát begyűjtve.Ennek apropóján közzétett egy mindössze 13 másodperces videót, amely eddigi leghíresebb balhéinak montázsát tartalmazta.

Aláfestésként stílszerűen Taylor Swift ‘Anti Hero’, vagyis ‘Antihős’ című dalának refrénje szól (amire Hamlin még rá is tátog), azaz:


„It’s me, hi
I’m the problem, it’s me
At teatime, everybody agrees”


(„Én vagyok az, szia
Én vagyok a probléma, én vagyok
Teaidőben mindenki egyetért ezzel”)


A videó fogadtatása minden várakozást felülmúlt a rajongók körében.

„Hazudnék, ha az mondanám, hogy szurkolok neked Dennis, de az ilyen dolgaiddal eléggé megnehezíted számomra, hogy utáljalak” – írta az egyik kommentelő.

Mások is hasonló véleményen voltak:

„Denny Hamlin az a versenyző, akit a legkevésbé kedvelsz a pályán, a Twitteren viszont abszolút kedvenced.”

„Sosem tudnék szurkolni neked, de ez a poszt aranyat ér.”

Egy biztos tehát, a 42 éves veterán újra megnyerte az internetet, ezúttal ráadásul maximálisan pozitív előjellel.