Hajmeresztő videó: Szó szerint belecsapott a villám a NASCAR bajnokcsapatába

Hajmeresztő videó: Szó szerint belecsapott a villám a NASCAR bajnokcsapatába
credit: JR Motorsports/Twitter (screenshot)A villámcsapás alapvetően egy ijesztő természeti jelenség, különösen, ha lakott területen éri el a talajt.

Több kultúrában azonban ennek ellenére is pozitív előjelet társítanak hozzá.

A kelta hagyományok szerint a légköri elektromos kisüléssel sújtott területek szentnek minősülnek, mivel ez szimbolizálja a felsőbb hatalmakkal való kapcsolatot, lévén megérintette az Isten, vagy istenek keze.

Azt nem tudni, hogy a JR Motorsports babonás-e, ha viszont igen, akkor akár jó előjelként is tekinthetnek arra, ami a minap történt a főhadiszállásukon.

A NASCAR Xfinity Series háromszoros bajnokcsapata látványos, egyúttal pedig hátborzongató videót tett közzé.A biztonsági kamera által készített felvétel tökéletesen rögzítette, amint egy nagy erejű villám pontosan az ott parkoló autók közé csap le.

Szerencsére a helyszínen senki sem tartózkodott, így nem történt személyi sérülés.

A videó viszont olyannyira rendkívülinek bizonyult, hogy a kommentszekcióban máris számos tévétársaság bejelentkezett érte.

Az Xfinity idei első futamát február 18-án, a Daytona International Speedwayen rendezik, a gárda Chevyjeinek volánjai mögött Sam Mayerrel, Justin Allgaierrel, Josh Berryvel és a Joe Gibbs Racingtől átigazolt Brandon Jonesszal.

A képsorok előterében egyébiránt a Jones autójához köthető kamion áll.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy