A túlvilági üzenet, amitől az autósport-rajongókat kirázza a hideg

A túlvilági üzenet, amitől az autósport-rajongókat minden évben kirázza a hideg
Justin Wilson a 2015-ös Indy 500 edzésén (credit: Penske Entertainment)Minden egyes esztendő végén felbukkan három szó a Twitteren, aminek láttán az autósport-rajongók egyszerre borzonganak meg, noha már előre számítanak rá:

„Happy New Year”, vagyis Boldog új évet.

Ez a kis üzenet azonban más, mint a többi, hiszen magától Justin Wilsontól érkezik.

A brit versenyző még 2015. augusztus 23-án, az IndyCar Pocono Racewayen rendezett futamán szenvedett végzetes fejsérülést, miuán a falazó Sage Karam autójáról lerepülő orrkúp eltalálta.

37 éves volt.A tragédia óta nem telt el úgy szilveszter éjjele, hogy ne jelent volna meg a néhai pilóa profilján a jókívánság.

Eleinte Wilson családját is váratlanul érte a dolog és azt hitték, egy félreértés állhat az üzenet mögött.

„Akik azon töprengenek, hogy miért nem látható a 2016-os és 2017-es jókívánság, elmondom az okot” – írta Twitterén Justin öccse, Stefan Wilson.

„2016-ban, amikor mindannyian felébredtünk rögtön megláttuk a tweetet és arra gondoltunk, hogy valaki, akinek hozzáférése volt a profiljához véletlenül onnan posztolt. Ezért töröltük a tweetet. 2017-ben ezt elfelejtettük és [amikor ismét felbukkant az üdvözlet] megint töröltük.”

A következő esztendőben viszont kiderült, hogy valóban Justin kívánt boldog új évet.

„2018-ban ismét megtörtént és akkor hirtelen eszünkbe jutott, hogy ez már ismétlődő. Végül rájöttünk, hogy Justin beállított valamilyen auto-tweetet csak az új esztendőre. Ekkor úgy döntöttünk, hagyjuk, hogy kikerüljön az üzenet, ahogyan ő ezt tervezte és időzítette.

Őszintén szólva nem voltam biztos abban, hogy a Twitteren tavaly lezajlott változások miatt megint megjelenik-e. Ki tudja, hogy meddig időzítette be, szóval élvezzük, amíg tart. Boldog új évet!”
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy