Logano elismerte: Betegsége miatt valóban átesett egy beavatkozáson

Logano elismerte: Betegsége miatt valóban átesett egy beavatkozáson
credit: Meg Oliphant/Getty/NASCAR MediaJoey Logano december elején a Roush Yates észak-karolinai főhadiszállásán tett látogatást, hogy személyesen mondjon köszönetet a Ford-motorokkal végzett munkáért.

Az eseményről készült felvételeken pedig a rajongóknak rögtön feltűnt a NASCAR Cup immár kétszeres bajnokának vadonatúj, sűrű hajkoronája.

A találgatások persze megkezdődtek azt illetően, hogy Logano parókát viselt-e, vagy egyenesen hajbeültetésen esett át.

A Team Penske sztárja ugyanis régóta vállalja, hogy foltos hajhullással, vagyis alopecia areatával küzd.

A kellemetlen tüneteket az esetek többségében autoimmun betegség váltja ki. Előfordul, hogy csak időszakosan jelenik meg, ritkább esetben viszont folyamatosan súlyosbodó, végül szinte az egész fejet érintő kopaszodáshoz is vezethet.A 32 éves versenyző ma pontot tett a spekulációk végére és nyilvánosan beismerte, valóban szakemberek segítségét kérte.

“Évek óta küzdöttem alopeciával és korai hajvesztéssel” – írta a közösségi médiában Logano, egy stílszerű videót is mellékelve.

“Sokan észre sem vették, mivel a legtöbb esetben sisakot, vagy sapkát viselek. Végül eldöntöttem, hogy teszek valamit ellene és már nem is lehetnék boldogabb. A Hair Clubnál lévő, nagyszerű emberek megtalálták a tökéletes megoldást számomra, az elfoglalt életstílusomhoz illeszkedve.”

A vállalattal együtt ráadásul célul tűzte ki, hogy alapítványa révén segíteni fog a hozzá hasonló cipőben járó gyerekeken és fiatal felnőtteken is.
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy