Logano elismerte: Betegsége miatt valóban átesett egy beavatkozáson

Logano elismerte: Betegsége miatt valóban átesett egy beavatkozáson
credit: Meg Oliphant/Getty/NASCAR MediaJoey Logano december elején a Roush Yates észak-karolinai főhadiszállásán tett látogatást, hogy személyesen mondjon köszönetet a Ford-motorokkal végzett munkáért.

Az eseményről készült felvételeken pedig a rajongóknak rögtön feltűnt a NASCAR Cup immár kétszeres bajnokának vadonatúj, sűrű hajkoronája.

A találgatások persze megkezdődtek azt illetően, hogy Logano parókát viselt-e, vagy egyenesen hajbeültetésen esett át.

A Team Penske sztárja ugyanis régóta vállalja, hogy foltos hajhullással, vagyis alopecia areatával küzd.

A kellemetlen tüneteket az esetek többségében autoimmun betegség váltja ki. Előfordul, hogy csak időszakosan jelenik meg, ritkább esetben viszont folyamatosan súlyosbodó, végül szinte az egész fejet érintő kopaszodáshoz is vezethet.

A 32 éves versenyző ma pontot tett a spekulációk végére és nyilvánosan beismerte, valóban szakemberek segítségét kérte.

„Évek óta küzdöttem alopeciával és korai hajvesztéssel” – írta a közösségi médiában Logano, egy stílszerű videót is mellékelve.

„Sokan észre sem vették, mivel a legtöbb esetben sisakot, vagy sapkát viselek. Végül eldöntöttem, hogy teszek valamit ellene és már nem is lehetnék boldogabb. A Hair Clubnál lévő, nagyszerű emberek megtalálták a tökéletes megoldást számomra, az elfoglalt életstílusomhoz illeszkedve.”

A vállalattal együtt ráadásul célul tűzte ki, hogy alapítványa révén segíteni fog a hozzá hasonló cipőben járó gyerekeken és fiatal felnőtteken is.