NASCAR: Ezek voltak 2022 legtöbbet eladott modellautói

NASCAR: Ezek voltak 2022 legtöbbet eladott modellautói
credit: Chris Graythen/Getty/NASCAR MediaA NASCAR hivatalosan licencelt modellautóit gyártó és forgalmazó Lionel Racing idén is közzétette szokásos top 10-es rangsorát.

Bár az első helyet nem csípte el, a lista abszolút sztárja mégis Chase Elliott lett.

A Cup Seriesben zsinórban ötödik alkalommal a legnépszerűbb versenyzőnek választott georgiai szám szerint négy géppel is képviselteti magát, míg Hendrick Motorsports-os csapattársa, Kyle Larson egy autóval jutott be.

Jó eladási mutatókat produkált Austin Cindric Daytona 500-at nyert Fordja is, a fejsérülése miatt végül kényszerből visszavonult Kurt Busch utolsó, kansasi győzelmét hozó Toyota pedig éppen csak lemaradt az első helyről.

A rajongók érdeklődését látva még mindig nagyon kelendő az az 1984-es Pontiac, amellyel Richard Petty behúzta karrierjének utolsó, 200. győzelmét – méghozzá többszörösen is meseszerű körülmények között.Felkerült továbbá a listára egy NASCAR-on kívüli jármű is a Dale Earnhardt Jr. által a CARS Tour augusztusi, North Wilkesboro Speedwayen rendezett futamán pályára vitt late model képében.

A tíz legtöbbet vásárolt modellt sorrendben az alábbi videón lehet megtekinteni, a végére érve pedig minden valószínűség szerint senki sem fog meglepődni azon, hogy melyik is lett 2022 slágere.
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy