NASCAR: Reddick irigyli Kyle Busch megkülönböztetett bánásmódját az RCR-nél

NASCAR: Reddick irigykedik Kyle Busch megkülönböztetett bánásmódjára az RCR-nél
credit: James Gilbert/Getty/NASCAR MediaA NASCAR Cup 2023-as mezőnyét tekintve a legnagyobb változások Kyle Busch és Tyler Reddick nevéhez fűződnek.

Utóbbi versenyző Kurt Busch kényszerű visszavonulása miatt a tervezettnél egy évvel hamarabb igazolt át a 23XI Racinghez, helyét pedig a Richard Childressnél Kyle Busch veszi át.

A kétszeres főkategóriás bajnok tizenöt év után távozott a Joe Gibbs Racingtől, miután a patinás gárda képtelen volt utódot találni az addigi főszponzor, a Mars Inc. helyére.

Ilyen problémái Buschnak nincsenek az RCR-nél, lévén nem csak a 8-as Chevy összes szponzora marad a fedélzeten, de várhatóan még újabbak is csatlakoznak hozzájuk.

A 37 éves pilótát új munkaadói a tenyerükön hordozzák és még azt is megengedték neki, hogy vadonatúj dizájnt kreáljon a rajtszámának.

Reddick a minap a Door, Bumper, Clear! című podcast vendégeként elárulta, hogy feltűnt neki, már most mennyire megkülönböztetett figyelmet kap utódja az RCR-től.

„Mindent összevetve az egyetlen dolog, amit viccesnek találok az az, hogy megváltoztatták a 8-as kinézetét.

Én ezt soha nem kértem, mert nem gondoltam volna, hogy ilyesmi egyáltalán lehetséges. Megmondom őszintén, irigy vagyok rá.”

A 26 éves versenyző büszke arra, amit a Chidresséknél eltöltött három szezonja alatt elért.

„Kyle nyilvánvalóan még mindig csúcsformában van. Én éveken át az RCR része voltam és ezidő alatt próbáltam mindenben segíteni őket. Úgy érzem, hogy most már jobb állapotban van a csapat, mint amilyen az érkezésemkor volt.

Szerintem Kyle-nak az én régi srácaimmal – akik most már az ő emberei – nagyszerű lehetősége van arra, hogy újabb sikeres fejezeteket írjon a csapat történetében.”