A saját ruhamárkával büszkélkedő Bubba Wallace-szal több évre hosszabbított a Columbia

A saját ruhamárkával büszkélkedő Bubba Wallace-szal több évre hosszabbított a Columbia
credit:Columbia SportswearA Columbia Sportswear 2020-ben állt be támogatóként az akkor még a Richard Petty Motorsportsot (ma már Petty GMS Motorsports) szolgáló Bubba Wallace mögé.

A ruhamárkának nem sokkal később a hivatalos nagykövete lett, idén pedig kapcsolatuk újabb szintet lépett.

A Columbia piacra dobta a legelső, Wallace-szal közösen megálmodott kollekcióját, ami stílszerűen a BW Collection nevet kapta.

Ez a projekt történelmi jelentőségű volt a vállalat szempontjából, lévén 84 éves fennállásuk során most először álltak elő egy általuk szponzorált sportolóról ihletett és elnevezett márkavonallal.

“Mindig is az volt a célom, hogy trendet teremtsek, ledöntsem a korlátokat és a sportunkat befogadóbbá tegyem” – nyilatkozta akkor Wallace.

“A Columbia Sportswearrel közösen készült BW Collection ugyanezeket a célokat képviseli ruházati szempontból: merész, kiemelkedik a tömegből, miközben gondoskodik arról, hogy jól érezzük magunkat. Ha komfortosan érzed magad a bőrödben, vagy a ruhádban, akkor semmi sem elérhetetlen. Hálás vagyok a Columbiának a lehetőségért és az együttműködésért. Alig várom, hogy közösen fejlődjünk a pályán, valamint azon kívül.”

A vállalat olyannyira meg van elégedve a 2021 óta már a 23XI Racingnek vezető Wallace-szal, hogy ma hivatalosan bejeletette, több évre meghosszabbították a szerződésüket.

Az új megállapodás ráadásul kiterjeszti a márka jelenlétét a csapatnál és nem csak az általuk főtámogatóként jegyzett futamok számát fogják emelni, de emellett további kollaborációkra is sort kerítenek a 29 éves alabamaival a pályán kívül is.

„Bubba a Columbia kiváló partnerének bizonyult, kapcsolatunk pedig a NASCAR-ral nagyban hozzájárult a márkánk kiterjesztéséhez a sportág rajongóinak körében is, akik közül sokan a szabadidős tevékenységek szerelmesei” – idézi a hivatalos sajótközlemény a Columbia elnökét, Joe Boyle-t.

„Kapcsolatunk mélyítése által alig várjuk, hogy szorosan együttműködjünk Bubbával, valamint csapatával, hogy segítsük őket a még nagyobb sikerek elérésében.”