Chastain: A falfutás annyira gagyi, hogy már Hollywoodnak is sok lenne

Chastain: A falfutás már Hollywoodnak is sok lenne

Chastain: A falfutás már Hollywoodnak is sok lenne


Ross Chastain október 30-án, a Cup Series martinsville-i futamának végén visszavonhatatlanul beírta magát a motorsport történelemkönyvébe.

Elképesztő falfutása bejárta a világsajtót, akkora pozitív hírverést adva a NASCAR-nak, amire régen volt példa.

A Dinnyék urának manőverét olyan nevek méltatták nyilvánosan, mint Fernando Alonso, Daniel Ricciardo, Pierre Gasly, vagy épp korábbi főnöke, Chip Ganassi. Sőt, még azt is elmondhatta magáról, hogy egyenesen dalt írtak róla.

A ‘Hail Melon’ kapcsán a közösségi médiában számos rajongó azzal poénkodott, hogy úgy nézett ki, mint a Halálos Iramban franchise eltúlzott akciójelenetei.

Ezt maga Chastain sem vitatja.

„Nem hiszem, hogy a manőveremet valaha is filmre vinnék, mivel túlságosan valószerűtlenné tenné a mozit” -mondta a Trackhouse Racing versenyzője a NASCAR szezonzáró bankettjét megelőző sajtóeseményen.

„Számtalanszor visszanéztem a felvételt és úgy néz ki, mint egy borzalmas CGI… Ha nem tudnám, hogy igazi, akkor simán azt mondanám, hogy ennél realisztikusabban is meg lehetett volna csinálni a videót. Az autó olyan, mintha még a környezetétől eltérően fénylene is. Annyira gagyinak tűnik!

Szerintem az emberek nem vennék be, ez már Hollywoodnak is sok lenne.”