NASCAR: Beáll a Metallica mögé az FRM, ami felérhet a pilótafelállás bejelentésével is

NASCAR: Az FRM is csatlakozik a Metallica jótékonysági akciójához
credit: Metallica/All Within My Hands Foundation

NASCAR: Az FRM is csatlakozik a Metallica jótékonysági akciójához


A NASCAR Cup Seriesben és a Truck Seriesben egyaránt jelenlévő Front Row Motorsports is beszáll a Metallica jótékonysági programjába.

A világhírű heavy metal banda december 16-án egy koncerttel egybekötött aukciót tart Los Angelesben, a bevételt pedig saját alapítványuk, a nehéz körülmények között élő emberek megsegítésére létrehozott All Within My Hands kapja meg.

Az árveréshez az FRM egy teljes körű élménnyel járul hozzá, ami a 2023-as szezon egy szabadon választott fordulójára szól, kivéve a Daytona 500-at.

A NASCAR VIP Experience a jegyek mellett többek közt magában foglal két exkluzív belépőt a Cup Series garázsába, egy „idegenvezetést” a csapat kamionjaiban, személyes találkozót a pilótákkal, név szerint Michael McDowellel, Todd Gillilanddel és az idei Trucks-bajnok Zane Smith-el.

A licit nyertese, valamint kísérője a verseny során még a gárda pitboxába is felmehet, közvetlenül a versenymérnök és a crew chief mögé.

Mindemellett a csomag az utazást (USA-n belül), a három éjszakára szóló szállást és a bérelt autót is magában foglalja.

A műsor házigazdája Jimmy Kimmel lesz, a Paramount+ streamjének hála pedig azok is élőben nézhetik, akik nem jutnak el az LA-ben lévő Microsoft Theaterbe.

A 2023-as szezont tekintve az FRM már korábban bejelentette, hogy Smith marad a Trucksban.

A Cup-felállásukat azonban még nem nevezték meg hivatalosan.

Ez a jótékonysági összeborulás viszont kvázi megerősíti, hogy McDowell és Gilliland is náluk folytatja.