Karácsonyi csoda: Legyőzte a 4-es stádiumú rákot a 21 éves versenyzőnő

Karácsonyi csoda: Legyőzte a 4-es stádiumú rákot a 21 éves versenyzőnő
credit: Lanphear MotorsportsIdén tavasszal Peyton Lanphear megkapta orvosaitól azt a diagnózist, amit senki sem akar hallani.

Az amerikai late model stock car versenyzés világában jól ismert, 21 éves pilótánál 4-es stádiumú Hodgkin-limfómát diagnosztizáltak, amit követően agresszív kemoterápiás kezelésen esett át.

A nehéz időszakban párja, Carson Hocevar végig támogatta és még a lány nevét is feltetette az autójára, hogy a pályán is vele lehessen.

A NASCAR Truck Series népszerű versenyzője most valódi örömhírről számolhatott be, miután a közösségi médiában bejelentette, hogy Peytont rákmentesnek nyilvánították.

“Nagyon sok csatát vívott már azelőtt, hogy megismertem volna, a legkeményebbet viszont akkor küzdötte, amikor már mellette voltam” – írta Hocevar Twitteren.

“Peyton rengeteget jelent számomra és folyamatosan bizonyította, hogy milyen ember is ő. Szenvedélyes, keményen dolgozó, célratörő, ez mind jellemezni tudja ezt a gyönyörű lányt.”

A 19 esztendős pilóta külön kiemelte, párja a betegséggel való harca közepette is talált időt arra, hogy segítse őt, beleértve azt az időszakot, amikor törött bokával kellett versenyeznie.

Peyton teljesen egyedül hozta létre merchandise-shopjukat, amit még a sorsának alakulását eldöntő tesztek eredményeire várva is rendületlenül üzemeltetett.

“Nem számít, hogy mi történik, ő mindig ott van. Nagyon büszke vagyok és sokkol is, hogy egy ilyen kedves ember hogyan tud szeretni egy olyan srácot, mint én.”