Véget ért a vb az USA-nak, Conor Daly pedig Bubba Wallace-szal ellentétben állja a szavát

Véget ért a vb az USA-nak, Conor Daly pedig Bubba Wallace-szal ellentétben állja a szavát
credit: Penske Entertainment/Chris OwensBúcsúzott a katari labdarúgó világbajnokságtól az USA csapata, miután Hollandia 3-1-re legyőzte őket a nyolcaddöntőben.

Ez pedig nem csak Conor Daly hazafias érzelmeire hatott negatívan, de egyben a Rinus VeeKayjel kötött fogadása elvesztését is jelentette.

A két IndyCar-pilóta ugyanis a meccs előtt megegyezett, hogy amelyikük válogatottja kiesik, annek a szezonnyitó St. Pete-i fordulón ideiglenes tetoválás formájában kell magán viselnie az ellenfél zászlaját.

A vesztes az Ed Carpenter Racing versenyzője lett, így nem maradt más választása, mint mindkét karján a holland lobogó színeivel parádézni március első hétvégéjén, Floridai utcáin.

Daly persze nem ellenkezik, pláne, hogy az egész az ő ötlete volt.

Akadnak azonban olyanok, akik nem hajlandóak tartani magukat holmi fogadásokhoz.

Erről Chase Elliott rántotta le a leplet a NASCAR csütörtökön rendezett, évzáró bankettje során.

A zsinórban ötödik alkalommal a Cup legnépszerűbb pilótájának választott 2020-as bajnok a hazai csapatának számító Georgia Bulldogs óriási szurkolója az amerikai egyetemi focibajnokságban. Kollégája, Bubba Wallace azonban a nagy rivális Tennessee Volunteersért rajong.

A november elején rendezett meccs idején kötöttek egy fogadást, aminek tétjét Elliott nem fedte fel. Annyit viszont elárult, hogy miután a Georgia 13-27-re legyőzte a Tennessee-t, Wallace egyszerűen figyelmen kívül hagyta az egyezségüket.

„Igen, fogadtunk. [Csapatának veresége után] nem tartotta magát a megállapodásunkhoz. Hogy miért? Arról őt kell megkérdezni.”