Suarez elmondta, hogy milyen embernek ismerte meg Verstappent

Suarez elmondta, hogy milyen embernek ismerte meg Verstappent
credit: Mark Thompson/Getty/Red Bull Content PoolDaniel Suarez és Max Verstappen nem csak ugyanazt a sportot választották hivatásuknak, de könnyen lehet, hogy hamarosan rokoni kapcsolatba is kerülnek.

A mexikói nemrég jegyezte el Julia Piquet-t, míg a holland hosszú évek óta az ő nővérével, Kellyvel él együtt.

A júniusban, Sonomán NASCAR Cup-karrierje első győzelmét megszerzett Suarez a The Athleticnek adott exkluzív interjút, amelyben a kétszeres F1-es világbajnokkal való kapcsolata is szóba került.

„A Miami Nagydíj idején sokkal jobban megismertük egymást. Ő egy nagyszerű srác. Rendkívül sikeres és intelligens. Korához képest rettenetesen okos, mindig összpontosít, érett és nyugodt.

Ez nem lep meg engem, hiszem már hét éve a Forma-1-ben van. Emellett nagyon laza, olyan vele beszélgetni, mint bárkivel a NASCAR Truck Seriesben. Hihetetlenül lezser, nagyon tisztelem őt.”

Arra a kérdésre, hogy szoktak-e egymás szériáiról diskurálni, Suarez így válaszolt:

„Sokat dumálunk erről. Hiszik vagy sem, de már azelőtt követte a NASCAR-t, hogy engem megismert volna. Élvezi és úgy gondolja, hogy őrült versenyek vannak, amiket szórakoztató nézni.

Most pedig még ennél is jobban figyeli, a 99-es [Suarez autója] miatt. Jó látni, amit művel az F1-ben és hogy mekkora sikereket ér el. Én is végzem a saját dolgom a NASCAR-ban . Talán a holtszezonban összefutunk és mókázunk egyet a versenypályán kívül is.”