Gragsont szexuális ragadozónak bélyegezték, majd még a trófeáját is eltüntette a FedEx – 4 évvel később orvosolták a problémát

Gragsont szexuális ragadozónak bélyegezték, majd még a trófeáját is eltüntette a FedEx – 4 évvel később orvosolták a problémát
A pillanat, ami miatt zaklatónak minősítettékNoah Gragson 2018-ban, a Kyle Busch Motorsports színeiben nyerte meg a Snowball Derbyt.

A super late model stock carok legnagyobb presztizsű versenyét tradicionálisan a pensacolai Five Flags Speedwayen rendezik meg, a nevezők között pedig újra tiszteletét teszi a jövőre már a NASCAR Cupban teljes szezont futó vegasi.

A hétvégéje ráadásul igencsak jól indult, lévén végre valahára kézhez kaphatta a négy évvel ezelőtti sikeréért járt MPI Horvath Designs trófeát is.

Ez a díj nem a hivatalos kupája a viadalnak, sokkal inkább egy kiegészítő ajándék, amit a Max Papis nevéhez fűződő MPI ad a győztesnek.

A kormánykereket szimbolizáló alkotást a Horvath Design alapítója, Tim Horvath készíti el minden évben, Gragson azonban mindeddig csak egy gyenge másolatot tudhatott magáénak.

Az ok prózai: az eredeti nemes egyszerűséggel elkeveredett szállítás közben.

Idén viszont orvosolták a problémát.

Noah túlságosan is okos” – nyilatkozta szombaton a Racing Americának Horvath.

„Tisztában volt azzal, hogy tartozom neki valamivel, ráadásul elég régóta, köszönhetően a FedExnek.”

A nyár folyamán Papisszal együtt titokban újraalkották a trófea 2018-as verzióját, amit aztán most adtak át Gragsonnak.

Horvath azt is elárulta, a pilóta állandóan emlékeztette rá, hogy valami hiányzik neki.

„Annyira régóta akartam ezt!” – lelkendezett a NASCAR Xfinity Series legnépszerűbb versenyzőjének választott Gragson, amikor végre megkapta a díjat.

„Sosem gondoltam volna, hogy valaha is nálam lesz, de Horvath tartotta a szavát. […] Végre az enyém, megérte a várakozást.”

A 2018-as Snowball-diadalát némiképp beárnyékolta egy zavarbaejtő jelenet.

Történt ugyanis, hogy a victory lane-en örömében szájon akarta csókolni a trófea átadásával megbízott szépségkirálynőt az ő beleegyezése nélkül.

Ezt a rajongók egy része zaklatásnak minősítette, sőt, néhányan egyenesen odáig mentek, hogy szexuális ragadozónak minősítették.

A legfőbb érintett, vagyis maga a szóban forgó hölgy viszont egyáltalán nem vette zokon a dolgot.

Olyannyira nem, hogy az eset után már együtt mentek a NASCAR évzáró bankettjére, majd még hónapokon át egy párt alkottak.