IndyCar: Csúnyán megsérült Will Power egy gokartbalesetben (VIDEÓ)

IndyCar: Csúnyán megsérült Will Power egy gokartbalesetben (VIDEÓ)
credit: Penske Entertainment/Joe SkibinskiSzeptember közepén véget ért az IndyCar 2022-es szezonja, az immár kétszeres bajnok Will Power pedig igyekszik mindent megtenni azért, hogy ne essen ki a ritmusból.

A sors azonban nem valami kegyes vele.

November közepén másodikként zárta a 25. SKUSA SuperNationalst Las Vegasban, néhány órával később azonban diszkvalfiikálták, mivel a gokartja megbukott a technikai ellenőrzésen.

Ez akkor maximum a lelkivilágát érintette rosszul, egy másik – egyelőre meg nem nevezett – verseny viszont már szó szerint fájdalmas élményben részesítette.

Power a közösségi médiában osztott meg egy szintén gokartozás közben készült videófelvételt, amin látszólag az egyik ellenfele nekimegy, innentől fogva pedig ő már csak utas a járművében.A pár héttel ezelőtti baleset kapcsán az ausztrál elárulta, hogy eltört néhány bordája, de összességében szerencsésen megúszta.

Arról nincs szó, hogy a versenyzőit közismerten a széltől is óvó Roger Penske mit szólt mindehhez.

Power nem először szerzett csúnya sérüléseket karrierje során.

2009-ben, Sonomán többszörös csigolyatöréssel szállították kórházba, miután az IndyCar-futam egyik edzésén eltalálta a megforgó Nelson Philippe autóját.

Két évvel később, a széria Dan Wheldon életét követelt, Las Vegas-i horrorbalesete során pedig szintén súlyos hátsérüléseket szenvedett.
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy