A Teen Vogue is felfedezte az ARCA bugyimodell-versenyzőjét

A Teen Vogue is felfedezte az ARCA bugyimodell-versenyzőjét
credit: Toni Breidinger/Instagram

A Teen Vogue is felfedezte az ARCA bugyimodell-versenyzőjét


Egyre feljebb ível a csillaga Toni Breidingernek, legalábbis ami a pályán kívüli karrierjét illeti.

A 23 éves arab-amerikai „főállásban” továbbra is autóversenyzőnek tartja magát, emellett viszont egyre nagyobb hangsúlyt fektet a divatszakmára.

Breidinger szeptemberben a Victoria’s Secret fehérnemű-modellje lett, emellett ő az egyik arca a GAP Icon-kampányának és olyan magazinokban szerepelt, mint például a Glamour.

A hölgy idén teljesítette első teljes szezonját az ARCA Menards Seriesben.

Összesen hatszor zárt a top 10-ben, magát az évet pedig szintén az összetett hatodik pozíciójában zárta.

A történethez viszont hozzátartozik, hogy összesen nyolc full munkaidős pilótája volt a szériának, a negyedikként jegyzett Sammy Smith pedig úgy végzett ezen a helyen, hogy négy futamon nem is indult.

Mindeközben Breidingert az a megtiszteltetés érte, hogy a Teen Vogue neki szentelt egy epizódot a The Lead Up című websorozatában.

Ebben a show-ban a saját területükön a magazin szerint kiemelkedő tehetséggel bíró fiatalokat mutatnak be.

Szerepelt már benne többek között a Juilliard balett-növendéke, Kayla Mak, a Délkelet-ázsiai Játékokon aranyérmet nyert gördeszkás Christiana Means, valamint a zongoraművész Tiffany Poon is.

Toni – akinek eddigi legjobb eredménye az ARCA-ban egy nyolcadik hely az októberi, Salem Speedwayen rendezett Herr’s Snacks 200-ról – megosztja a nézőkkel, hogy miként zajlanak a versenyeket megelőző napjai.