Durvul a kampány: Blaney hadat üzent Elliottnak – És ez GIGALOL!

Durvul a kampány: Blaney hadat üzent Elliottnak – És ez GIGALOL!

Durvul a kampány: Blaney hadat üzent Elliottnak – És ez GIGALOL!


A NASCAR idén is arra biztatja a rajongókat, hogy válasszák meg a szezon legnépszerűbb versenyzőit.

A Cup Series közönségkedvencének trónjáról 2018 óta letaszíthatatlan Chase Elliott, Ryan Blaney azonban eldöntötte, hogy idén véget vet az uralkodásának.

A Team Penske pilótája ennek érdekében közzé is tette legelső kampányvideóját.

Ebben nem kevesebbel „vádolja meg” – az egyébként a Hooters étteremlánc által szponzorált – ellenfelét, hogy valójában NEM IS SZERETI A CSIRKESZÁRNYAT.

Bizony.

Bizonyítékként bemutattak egy fotót, amelyen állítólag Elliott szerepel, amint késsel és villával fogyasztja a szóban forgó ételt. Ezzel szemben a Blaney-kampány szentül állítja, hogy az ő jelöltjük bizony úgy eszi azt, ahogyan kell: kézzel.

„Ezen a választáson szavazzanak arra az emberre, aki hajlandó rá, hogy egy kicsit piszkos legyen!” – szögezték le a kisfilmben.

Ennek végén az alábbi üzenettel búcsúztak:

„A YRB-t [Young Ryan Blaney – ahogyan karrierje korábbi részében hivatkoztak rá és végül rajta is maradt máig] MPD-nek [legnépszerűbb versenyző] kampány felelős ezen hirdetés tartalmáért. Finanszírozta az ‘Anyukák Blaneyért’, a ‘Kisbabák Blaneyért’, a ‘Kutyák Blaneyért’ és a ‘Macskák, amelyek azt kívánják, bárcsak ők lennének a kutyák Blaneyért’.”

Tűkön ülve várjuk Elliotték válaszát.

Az MPD-választáson erre a linkre kattintva adhatod le te is a voksodat kedvencedre.