NASCAR: Bajba jutott nőn segített Jeff Gordon Phoenixen

NASCAR: Bajba jutott nőn segített Jeff Gordon Phoenixen
credit: Brandy Madrid/Twitter

NASCAR: Bajba jutott nőn segített Jeff Gordon Phoenixen


Életre szóló élményben volt része Brandy Madridnak vasárnap, a Phoenix Racewayen.

A hölgy a NASCAR szezonzárójának otthont adó pályán dolgozott egészen az északába nyúlóan, mire pedig végzett, már a létesítmény által biztosított transzfer is leállt.

„Körülbelül négy mérföldre parkoltam a bejárattól és nem túlzok!” – írta Facebook-posztjában Madrid.

„Kimerült voltam. Úgy fél mérföldnyi séta után megláttam egy golfkocsit és elkeseredetten leintettem, hogy megkérdezzem, elvinne-e az autómhoz, vagy legalábbis csak az odavezető út egy részén.

A férfi igent mondott én pedig annyira kimerült voltam már fizikailag és mentálisan is, hogy sírni kezdtem. A parkoló teljesen sötét volt és nem győztem neki megköszönni.”

Madrid elmondása szerint nagyjából 10 percig utaztak együtt. A sofőr megkérdezte, hogy tudja-e a parkolója számát, de a fáradt nőnek – aki állítása szerint már reggel 6-tól a létesítményben volt – nem jutott eszébe, így ránézésre kellett megkeresni az autóját.

Amikor végül sikerrel jártak, a boldog Brandy megkérdezte, miként tudná meghálálni; pénzzel, sütivel, NASCAR-pólóval, bármivel, de az úriember udvariasan visszautasította.

Ekkor a nő felé fordult, aki nem hitt a szemének és nekiszegezte a kérdést:

„Mondta már valaki önnek, hogy úgy néz ki, mint Jeff Gordon? Erre teljesen felém fordult és azt mondta: én vagyok Jeff Gordon. Ezen a ponton megint sírni kezdtem és ismét megköszöntem neki, majd bocsánatot kértem azért, hogy eleve leintettem egy fuvarra, meg ilyesmi… Elmeséltem, hogy az apukám hatalmas Rusty Wallace rajongó volt és én is néztem régebben őt versenyezni.”

Madrid azért nem ismerte fel profilból Gordont, mivel sapkát viselt, emellett pedig még sötét is volt.

Nem a négyszeres Cup-bajnok az egyetlen, aki kisegített egy bajba jutottat az utóbbi időben.

Augusztusban, Watkins Glenen Denny Hamlin vitte haza az egyik családjától elkeveredett, kissé illuminált állapotban lévő rajongóját.KAPCSOLÓDÓ: Denny Hamlin fuvarozott haza egy ittas NASCAR-rajongót Watkins Glenen