NASCAR: Fellógatják a VIP-vendégeket a bajnoki döntőn

NASCAR: Fellógatják a VIP-vendégeket a bajnoki döntőnNem mindennapi élményben lehet része a kiváltságosaknak a NASCAR szezonzáró hétvégéjén.

A stock-car szervezet és a Truck Series, az Xfinity Series és a Cup Series bajnoki döntőinek otthont adó Phoenix Raceway exkluzív partnerséget létesített a Dinner in the Sky Canadával, aminek köszönhetően a VIP-vendégek 45 méter magasságból követhetik a pályán zajló eseményeket.

Egyszerre tizenkét szerencsést emelnek daruval a magasaba, akik 30 percen át élvezhetik a rendhagyó kilátást.

„Óriási izgalommal tölt el bennnket, hogy a Dinner in the Sky Canada csatlakozik hozzánk és a NASCAR-hoz, hogy közösen zárjuk le ezt a nagyszerű szezont” – idézi a hivatalos sajtóközlemény a pálya elnökét, Julie Giese-t.

„A Phoenix Raceway büszke arra, hogy úttörő a rendezvények során nyújtott, különleges élmények terén. A Dinner in the Skynak köszönhetően képesek vagyunk arra, hogy a legizgalmasabb ülőhelyeket biztosítsuk a sportban a NASCAR bajnoki hétvégéjén.”

A 2006-ban alakult cég rendhagyó szolgáltatását már több, mint hatvan országba elvitték számos tömeg- és magánrendezvény fényét emlve.

Egy rövid videó arról, hogy pontosan miről is van szó: