A Hírességek Csarnokában köthet ki Chastain martinsville-i autója

A Hírességek Csarnokában köthet ki Chastain martinsville-i autója
credit: Stacy Revere/Getty/NASCAR MediaMartinsville-i lehetetlen manővere révén Ross Chastain vitathatatlanul beírta magát a motorsport nagykönyvébe.

Az ikonikus, minden túlzás nélkül egész világot ámulatba ejtett jelenet a NASCAR Cup phoenixi bajnoki döntőjét felvezető, első médianapnak is központi témája volt.

Sajtótájékoztatója során neki is szegezték a nagy kérdést Justin Marksnak, hogy mi lesz a sorsa annak az autónak, amivel a mutatványt a floridai pilóta végrehajtotta.

Egy riporter pedig egyenesen felvetette, hogy a gépet a NASCAR Hírességek Csarnokában kellene közszemlére tenni.

Mint kiderült, az ötlet valósabb, mint ő maga hitte volna.

“Már fel is hívtak a Hírességek Csarnokából” – válaszolta a Trackhouse Racing társtulajdnonosa.

“Az autó itt [a csapat főhadiszállásán] van most, az előcsarnokban kiállítva. Tegnap és ma is rajongók áradata nézte meg és fényképeket készítettek róla. Én önző módon úgy voltam vele, hagyják meg nekem a jobb oldalát [amivel Chastain végigfutott a falon], hogy kiakaszthassam a Tennessee-ben lévő istállómban!Komolyra fordítva, ez egy rendkívül fontos pillanat volt. Egy sporttörténeti pillanat és azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb ember élvezze ki addig, amíg csak lehetséges. Szóval, ha egy ideig a Hírességek Csarnokába vihetjük, akkor azt fogjuk tenni.

Valószínűleg erről bővebben csak Phoenix után fogunk tárgyalni.”

Chastain a playoff-fináléban Chase Elliottal, Joey Loganóval és Christopher Bellel fog megküzdeni a 2022-es szezon legjobbjának járó kupáért.

A csapatok bajnokságában azonban már nem teremhet számára babér, hiszen Las Vegas-i győzelme révén Kyle Larson kvalifikálta be a Hendrick Motorsports 5-ös Chevyjét a rájátszásba.

Neki azonban már a saját címét nincs esélye megvédeni, hiszen egyéniben a top 12-es szakasz végén kiesett.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy