Fernando Alonso odáig van Chastain manőveréért

Fernando Alonso odáig van Chastain manőveréértKyle Larson úgy nyilatkozott a NASCAR Cup múlt vasárnapi, martinsville-i befutója után, hogy Ross Chastain manővere rossz fényt vet a sportra.

A 2021-es bajnok véleménye szerint kollégája utolsó körben végrehajtott, vidójátékokat megszégyenítő falon futása – és ezzel új pályacsúcs beállítása – kiábrándító és tisztességtelen.

Chastain elképesztően látványos hajráját több más pilóta sem nézte jó szemmel a mezőnyben. Olyannyira nem, hogy egyenesen szabályváltoztatást sürgetnek miatta.

Károgók és ünneprontók ide, vagy oda, a valóság az, hogy a világ konkrétan megőrült a fizika szabályaival szinte már dacoló jelenetért.

Az ESPN legjobb sportpillanatokat számon top 10-es listáján rögtön az élre ugrott, hétfőn pedig nem volt olyan mainstream tévécsatorna, ami ne mutatta volna be.

A rajongók egyöntetűen imádják, beleértve a Forma-1 közösségét, amit Larson külön kiemelt, mondván ők fogják lesajnálni Chastain akciója miatt a legjobban a NASCAR-t.

Nos, nagyot tévedett.

A ‘Dinnyék urának’ mutatványát ugyanis még Fernando Alonso sem tudta szó nélkül hagyni – ráadásul pozitív értelemben.

„Ez a legjobb dolog a 2022-es motorsportban!” – lelkendezett Twitteren a spanyol szupersztár.

„Mindannyian csináltuk már ezt videójátékban a törés módot kikapcsolva. Sosem gondoltam volna, hogy a valóságban is megtörténhet.”
KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Ez a valóság? Az évezred befutóval jutott be a playoff-döntőbe Chastain!

>>>>>Logano a NASCAR beavatkozását sürgeti Chastain manővere miatt – “Ebből nem szabad rendszert csinálni”

>>>>>Larson kiábrándítónak tartja Chastain egy perc alatt legendássá vált befutóját

>>>>>Egy rajongói videó megmutatja, mennyire őrült is volt valójában Chastain gamer-manővere

>>>>>Kiderült, hogy totál felesleges volt Chastain őrült mutatványa