NASCAR: Nem elég a Gibbs-balhé, még verekedés is volt Martinsville-en

NASCAR: Nem elég a Gibbs-balhé, még verekedés is volt Martinsville-enMiközben mindenki Ty Gibbs legújabb balhéjával volt elfoglalva, a háttérben is zajlottak az események a NASCAR Xfinity Series martinsville-i futamát követően.

A Richard Childress Racingnek vezető Austin Hill napja eleve rosszul indult, mivel műszaki hiba miatt ki kellett hagynia a kvalifikációt.

Az újonc versenyzőnek a verseny során számos kisebb-nagyobb problémája akadt, de ennek ellenére sikerült pontot szereznie mindkét szakaszban és úgy tűnt, akár a végső győzelemre is esélye van, ami biztos bejutást ért volna a rájátszás fináléjába.

A bravúr viszont nem jött össze. Hill csak a kilencedikként ért célba, a leintés után pedig rendkívül frusztrált volt.

A Jordan Anderson Racingnek vezető Myatt Snider – akivel a verseny során egyszer ütközött – pedig elkövette azt a hibát, hogy pont ekkor ment oda hozzá.

Az esetről két rövid videó került nyilvánosságra.

Az elsőn annyi látszik, hogy Hill egy isteneset behúz Snidernek, a másodikon pedig rángatja a már földön lévő ellenfelét, majd csapattagok és tisztviselők szedik szét őket.

„Az autómnál álltam, amikor odajött hozzám és elkezdte jártatni a száját” – nyilatkozta az eset kapcsán az RCR-es a Foxnak.

„Figyelmeztettem, hogy menjen el. Eleve dühös voltam a playoff, valamint a pályán történt dolgok miatt. Ő azonban csak folytatta és folytatta, végül pedig kimondta azokat a szavakat, amik rohadtul felidegesítettek és megtörténtek a dolgok.”

Snider nem kívánta kommentálni, mindössze csak annyit fűzött hozzá, hogy ő normálisan, civilizált módon akarta megbeszélni a futam eseményeit.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Csapattársát kiütve nyert Gibbs, kialakult a playoff-döntő mezőnye

>>>>>Ty Gibbs Jézushoz hasonlította magát – Az internet népe le is szedte róla a keresztvizet

>>>>>Gragson “hátravitte volna” Gibbset, ha vele csinálja azt, amit saját csapattársával