NASCAR: Megmutatta sérüléseit és kiégett autóját Jordan Anderson

NASCAR: Megmutatta sérüléseit és kiégett autóját Jordan AndersonLassan egy hónap eltelt Jordan Anderson horrorisztikus balesete óta.

A saját csapatával versenyző pilóta autója a NASCAR Truck Series október elsejei, talladegai futamán gyulladt ki, mint későb kiderült olajszivárgás miatt.

A lángok és a hőség villámgyorsan átvették az uralmat a cockpit felett, aminek következtébne Andersonnak nem maradt más választása, mint a még mozgó autóból kiugrani.

Lélekjelenlétének és a szerencsének egyaránt köszönhetően a pálya belső részén lévő falra tudott menekülni, de csak másodperceken múlt, hogy nem préselődött bele.

A 31 éves versenyző harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a nyakán és jobb karján, emellett pedig másodfokúakat az arcán, kezein és lábain.

Arról, hogy miként élte meg a kritikus pillanatokat ebben a cikkben lehet bővebben olvasni:


>>>>>“Éreztem, hogy az egész testem lángol” – Először beszélt borzalmas balesetéről Jordan Anderson


Anderson a baleset óta ezen a héten járt először csapata főhadiszállásán, ahol rögtön készített is néhány fotót a kiégett Chevy Silveradóról, valamint kesztyűjéről és overáljáról is.

Emellett egy előtte-utána képet is megosztott arról, miként festett nem sokkal a történtek után és mennyit javult azóta.

A gárdának nem kell keresztet vetnie az autóra sem, hiszen az előzetes vizsgálatok alapján javítható és ha minden jól megy, akkor már a februrái, daytonai szezonnyitón ismét a pályán körözhet.