Ilyen lesz Harvick nagyon halloweeni autója Martinsville-en

Ilyen lesz Harvick nagyon halloweeni autója Martinsville-en
credit: Stewart-Haas RacingOktóber utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a NASCAR Cup Series Xfinity 500-a Martinsville-en.

A futam a playoff top 8-as szakaszának fináléja lesz, aminek végén kialakul a Phoenix Racewayen esedékes bajnoki döntő mezőnye is.

Egyéniben eddig csak Joey Logano kvalifikálta magát a legjobb négy közé, míg a csapatok versenyében a Team Penske általa vezetett 22-es Fordja mellett már biztosan ott lesz a Hendrick Motorsports #5 Chevyje is Kyle Larson homesteadi győzelmének hála.

A martinsville-ei forduló nem csak a kupa szempontjából lesz érdekes, de egyben a konkrét dátum miatt is.

A zöld zászló ugyanis egy nappal Halloween előtt fog lengeni, aminek révén borítékolhatóan jó pár „szellemes” és „rémséges” autódizájnt fogunk látni.

A Stewart-Haas Racing máris bemutatta a 4-es számú gépének az ünnep életérzését (élet…értitek…na mindegy…) szimbolizáló fóliázását.

Kevin Harvick száguldó, stílszerűen BOOsh Light Ford Mustangként nevezett gépén minden ott lesz, ami szem-szájnak ingere: sírkövek, telihold, ijesztően kopár fa és denevérek természetesen narancssárga-fekete színvilággal.

A gárda a nagy leleplezést egy szintén látványos animációval ejtette meg.