Larson nem számít arra, hogy Wallace bocsánatot kér tőle

Larson nem számít arra, hogy Wallace bocsánatot kér tőleMár egy hét eltelt a NASCAR Cup vegasi botránya óta, de Bubba Wallace még mindig nem kért bocsánatot Kyle Larsontól.

Mint ismeretes, a Hendrick Motorsports pilótája egy félresikerült előzési manőver során kergette falnak 23XI-ös kollégáját, aki ezt olyannyira zokon vette, hogy konkrétan levadászta őt.

Kétszer is.

Először szándékosan, padlógázzal belerohant az 5-ös Chevy hátuljába – tudván, hogy az a Next Gen leggyengébb pontja -, majd ezután még oda is sétált Larsonhoz és erőszakosan lökdösni kezdte.

A NASCAR végül a baleset szándékos okozása miatt – amibe járulékos veszteségként toyotás márkatársa, Christopher Bell is belekeveredett – egyfutamos eltiltással büntette Wallace-t.

Az eset után az alabamai versenyző kiadott egy (meglehetősen PR-szagú) sajtóközleményt, amiben mindenkitől bocsánatot kért. Kivéve Larsont.

A Wallace-t védelmezők biztosak voltak abban, hogy privátban átbeszélték a történteket, a 2021-es bajnok azonban a jelenleg zajló homesteadi forduló kvalifikációja után elárulta, erről egyelőre szó sincs.

„Még nem beszéltünk” – nyilatkozta a FOX-nak Larson.

„Remélem, hogy egyszer sor kerül erre, de még nem történt meg. Úgy érzem, nagyon sokan azt várják, hogy meg fog keresni engem. Én viszont nem számítok arra, hogy elnézést kér, de részemről minden rendben van.”

Arra a kérdésre, miért érzi azt, hogy Wallace nem tartozik felé bocsánatkéréssel, így válaszolt:

„Nagyfiú vagyok már, nem könnyű megbántani engem. Egyáltalán nem várom el, hogy bocsánatot kérjen, semmi ilyesmiről nincs szó. Történt, ami történt. Én gyorsan túllépek az ilyen dolgokon.”KAPCSOLÓDÓ: Hamlin: Wallace hozott egy rossz döntést, amivel hónapok munkáját tette tönkre