Ricciardo ajándékcsomagot küldött a NASCAR-sztárnak, a rajongók pedig megőrültek

Ricciardo ajándékcsomagot küldött a NASCAR-sztárnak, a rajongók pedig megőrültek
credit: Formula 1Daniel Ricciardóról közismert, hogy rajong Dale Earnhardt Sr.-ért.

Előszeretettel viseli a néhai hétszeres NASCAR Cup-bajnok nevével ellátot pólókat és dzsekiket, az ő tiszteletére válaszotta magának a 3-as rajtszámot, tavaly a COTA-n vezethette a legenda egyik ikonikus autóját, saját bevallása szerint pedig élete egyik legszomorúbb pillanata az volt, amikor hőse a 2001-es Daytona 500 utolsó körében életét vesztette.

Ricciardo jó kapcsolatot ápol a Megfélemlítő fiával, Dale Earnhardt Jr.-ral is. akinek a most hétvégi, Amerikai Nagydíjat megelőzően még ajándékcsomagot is küldött a legújabb merchandise-termékeiből összeállítva.

A videót Junior közösségi oldalán közzé is tette, az ausztrál sztár nagy austini „belovaglására” reagálva.

A rajongók pedig olyannyira fellelkesedtek, hogy egyenesen azt követelték tőle, adjon neki versenyzői ülést az Xfinity Seriesben szereplő csapatánál, a JR Motorsportsnál.

„Akkor Danny Ric igazolása a JRM-hez meg is van erősítve?” – írta poénkodva egy szurkoló.

Egy másik kérlelősre fogta a dolgot:

„Könyörgöm, adj NASCAR-ülést Danielnek!

A földhözragadtabb szurkolók viszont már annyival megelégednének, ha Junior meghívná őt népszerű podcastjébe, a Dale Jr. Downloadba.

Ezt egyébként a Miami Nagydíj idején valóban tervezték is, de végül sajnos nem jött össze.

Egyelőre annyi a biztos, hogy Ricciardo nem lesz jövőre az F1 rajtrácsán, ugyanakkor többször is kijelentette, hogy mindenképpen a világbajnoki sorozat forgatagában szeretne maradni.

Emiatt nem ment bele egyelőre komolyabb tárgyalásokba a Trackhouse Racinggel sem, amely gárda neki is felajánlotta, hogy Kimi Räikkönenhez hasonlóan bemutatkozhat a Cupban a PROJECT 91 keretein belül.

A folytatást tekintve Ricciardo a minap tett egy sejtelmes nyilatkozatot, de hogy pontosan mi áll mögötte, azt momentán (rajta kívül) senki sem tudja.

„Látni fogtok még! Kicsit másabb lesz nekem, de vannak terveim. Nem fogok kicsekkolni. Olyan terven dolgozom, ami visszajuttat a rajtrács elejére, futamokat nyerhetek és azt csinálhatom, amihez értek.”