NASCAR: Helyszíni videók mutatják, mekkora brutalitással támadt Wallace Larsonra

NASCAR: Helyszíni videók mutatják, mekkora brutalitással is támadt Wallace LarsonraÉletveszélyesen és messzemenőkig sportszerűtlenül viselkededett Bubba Wallace a NASCAR Cup vasárnapi, Las Vegas-i fordulóján.

A 23XI Racing pilótája egy pályán történt konfrontáció után állt bosszút az őt falnak kergető Kyle Larsonon azzal, hogy padlógázzal beleszállt az 5-ös számú Chevy hátuljába, ami az új Next Gen autó leggyengébb pontjának számít.

Az eset következtében a Wallace-hoz hasonlóan szintént toyotás Christopher Bell is kiesett, a playoff utolsó helyére esve ezzel a továbbjutó zónától 23 ponttal lemaradva.

Bubba azonban itt még nem állt meg és fittyet hányva az előírásokra nem szállt be az érkező mentőautóba, inkább átmasírozott a pályán és rögtön nekiment Larsonnak.

A jelenet már az NBC élő közvetítésében is csúnya volt, azt viszont csak két helyszíni rajongó által készített videó szemlélteti igazán, hogy mekkora brutalitással is támadt valójában Wallace a nála jóval kisebb termetű ellenfelére.

A történteket a NASCAR vizsgálja.


A sztoriról bővebben az alábbi cikkben lehet olvasni:

>>>>>Nem a vegasi volt Wallace első agresszív és sportszerűtlen húzása>>>>>“Miért nincs már Bubba sitten?” – A NASCAR közösségét felháborítja Wallace vegasi ámokfutása

>>>>>Botrány: Bubba Wallace direkt kilökte Larsont, majd ököllel rátámadt

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy