Jövőre már tényleg elkezdődhet az IndyCar dokusorozatának forgatása

Jövőre talán már elkezdődhet az IndyCar dokusorozatának forgatása
credit: Penske Entertainment/Karl ZemlinÉvek óta tervezi az IndyCar egy saját dokusorozat elindítását.

A show azonban mindeddig csak elméleti síkon létezik, noha a Penske Entertainment valóban komoly erőfeszítéseket tesz a megvalósítása érdekében.

A vállalat vezérigazgatója, Mark Miles a RACER-nek elmondta, hogy a téma a vezető tisztviselők nemrég lezajlott, texasi mítingjén is előkerült:

„A munka folyamatban van és úgy tűnik, már eléggé közel vagyunk hozzá. Remélhetőleg hamarosan konkrét bejelentést tehetünk.”

Az IndyCar jövő évi programsorozata a szokásos februári, kollektív teszttel kezdődik.

Ezt ráadásul egy vadonatúj, eddig még sosem látott helyszínen fogják megrendezni a kaliforniai Coachella Valleyben lévő exkluzív country club, a Thermal saját versenypályáján.

Miles azt szeretné, ha már itt elkezdenének forogni a kamerák, de egyelőre még semmi sincs lefixálva.

Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy a show felett a híres holland reality-producer, Rinout Oerlemans bábáskodhat. Ezt azonban Miles cáfolta.

Mindeközben ezerrel dübörög a Forma-1 Drive to Survive-ja a Netflixen, szeptemberben pedig debütált a NASCAR Cup Series eseményeit bemutató Race for the Championship is.

Utóbbit a USA Network tűzte műsorára, méghozzá heti egy alkalommal csütörtökönként, a lehető legrosszabb esti idősávban.

Ez meg is látszott az ingadozó nézettségen.

Ebből adódóan most azzal kísérleteznek, hogy a teljes sorozatot felrakják a Peacock streaming platformra is, ahol bárki bármikor megnézheti.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>IndyCar: A profi autósportban még sosem látott pályára látogat a széria

>>>>>VIDEÓ: Egy kör az IndyCar meglepetés luxuspályáján