NASCAR: Ricky Bobbyt lekapcsolták, a zsaruk pedig örömükben kiadták az év közleményét

NASCAR: Ricky Bobbyt lekapcsolták, a zsaruk pedig örömükben kiadták az év közleményét
credit: Greenville, NC Police Department - FacebookVannak olyan lelkes NASCAR-rajongók, akik nem elégednek meg azzal, hogy megnézik a vesenyeket és/vagy felveszik a kedvencük fotójával díszített pólót.

Akadnak ugyanis, akik sajátos módon szándékoznak a világ tudtára adni a sport iránt érzett imádatukat.

Pontosan ebbe a kasztba tartozhatott az az úriember, aki a „NASCAR on USA” feliratokat festette az észak-karolinai Greenville járdáira.

Akciója persze nem nyűgözte le a rend őreit, akik a térfigyelő kamerák felvételeit közzétéve rögtön a lakosság segítségét kérték a mielőbbi kézrekerítése érdekében.

Felhívásukat pedig meglehetősen kreatívan adták elő a közösségi médiában:

„Körözzük Ricky Bobbyt. Keressük ezt a Talladega Nights önjelöltet. Szeptember 23-án lett videóra véve, amint a ‘NASCAR on USA’ feliratot stencilezte festék spray-vel a belváros járdáira. Ez körülbelül 1000 dolláros helyreállítási költséget jelent a város számára. Információkkal keressék Reichstein detektívet. Az első személy, aki a tettes azonosításához vezető tippet ad jogosulttá válik a Crime Stoppers díjra. Ha nem vagy az első, akkor utolsó vagy. Ricky, ne feledd, a mezei egér gyors, de éjjel a baglyok látnak. Figyelünk.”

Október hetedikén végül örömittasan számoltak be emberünk elkapásáról, méghozzá egy, a felhíváshoz hasonlóan csodálatos közlemény formájában.

„Ügy lezárva! A helyzet a következő: Reichstein detektív a legjobb. Tisztán és egyszerűen, reggel felébred és …. a többit tudjátok. Reichstein detektív teljesítette a nyomozása utolsó körét. Ricky Bobby felfedte magát, az okozott károkról pedig gondoskodni fog. Köszi mindenki!”KAPCSOLÓDÓ: Elloptak, majd elástak(!!!) két versenyautót Floridában – Az elkövető pedig egy komplett idióta