Jake Paul felfigyelt a bekattant NASCAR-pilótára

Jake Paul felfigyelt a bekattant NASCAR-pilótáraAndrew Grady a szeptember végén rendezett Martinsville 300-on kapta meg a világraszóló, 15 perc hírnevét, miután totálisan begőzölve rontott rá ököllel a még autójában ülő ellenfelére, Davey Callihanre.

A 31 éves pilóta azért kattant be, mert szentül meg volt győződve arról, hogy kollégája direkt ütötte ki a népszerű late model viadal kvalifikációs versenyén, megfosztva őt a főfutamban való részvételtől.

Grady még órákkal az eset után is ki volt borulva és egy “kib*szott idiótának” minősítette Callihant, akinek “fűnyírót sem lenne szabad vezetnie”.

Sajátságos bosszúját pedig így magyarázta a Racing Americának adott rövid interjújában:

“Felborította az autómat, ezért én elkezdtem meg-‘Mike Tysonozni’ a fejét.”

A NASCAR által felügyelt eseményen történtek híre a bolygó jelenleg leghíresebb celeb-bunyósához, Jake Paulhoz is eljutott.

„Úgy látszik, ezek a NASCAR-versenyzők megpróbálnak betörni a box világába is” – jelentette ki Paul a YouTube-show-jában.

„Andrew Grady a szart is ki akarta verni egy másik pilótából csak azért, mert mérges volt rá egy baleset miatt. Azt mondta, idézem: ‘Elkezdtem meg-‘Mike Tysonozni’ a fejét’. Vajon látni fogjuk őt egy under card meccsen?”

Nem tudni, hogy Grady gondolkodik-e egy esetleges boxkarrieren, de az esetről készült videót elnézve meglenne a tehetsége hozzá.ELŐZMÉNY:

>>>>>VIDEÓ: Ököllel támadt ellenfelére az őrjöngő versenyző – “Felborította az autómat, meg-‘Mike Tysonoztam’ a fejét”