NASCAR: Extrém fájdalmakkal küzd Harvick a texasi balesete óta

NASCAR: Extrém fájdalmakkal küzd Harvick a texasi balesete után

NASCAR: Extrém fájdalmakkal küzd Harvick a texasi balesete után


Kevin Harvick eddig is zsigerből gyűlölte a Next Gent, most pedig újabb oka lett arra, hogy ez a jövőben se változzon meg.

A Stewart-Haas Racing versenyzője a NASCAR Cup vasárnapi, texasi futamán, vezető pozícióban haladva csattant a falnak defekt miatt, de ettől függetlenül vissza tudott térni a pályára és végül a tizenkilencedikként intették le.

Ennek kapcsán Twitteren egy rajongó meg is kérdezte tőle, hogy jól érzi-e magát a baleset után.

Az aggódó felhasználó emellett megjegyezte, hogy a 4-es Ford meglepően versenyképes maradt az ütközés ellenére is.

Erre reagálva a 2014-es bajnok elárulta, hogy valóban nem úszta meg sértetlenül az esetet, egyúttal pedig a géppel kapcsolatos észrevételt is megerősítette.

„Jelenleg vörösfény-terápiát végzek az extrém hát- és nyakfájdalmaim miatt. Mindennek oka az autó problémáiban rejlik, ami ellen tenni kell. A testünk fáj, miközben a kocsi a rendkívüli ütközések után is megy tovább.”

Az utóbbi időben Harvick az idén debütált géppel kapcsolatos biztonsági aggályok szószólójává vált és azzal vádolta meg a NASCAR-t, hogy a szervezet számára nem prioritás a volán mögött ülők biztonsága.

A 46 éves pilóta jóvoltából szállóigévé vált „ócska szar alkatrészekkel” felvértezett, kevés gyűrődési zónával rendelkező Next Genben a pilóták egyhangú véleménye szerint nagyon megérzik már a legkisebb ütközéseket is.

Fejsérülés miatt Kurt Busch már július óta kényszerpihenőn van, Darlingtonon pedig Denny Hamlinnek kellett kihagynia a szokásos, évi egy Xfinity-futamát a daytonai alapszakasz-finálén történt balesetéből fakadó fájdalmai miatt.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Harvick: A NASCAR számára másodrangú a versenyzők biztonsága

>>>>>A rajongók már magukon hirdethetik az “ócska sz*r” Next Gent