VIDEÓ: Ököllel támadt ellenfelére az őrjöngő versenyző – „Felborította az autómat, meg-‘Mike Tysonoztam’ a fejét”

Ököllel verte autójában ülő ellenfelét az őrjöngő versenyző [VIDEÓ]Nem épp sportszerű dolog, ha egy versenyző fizikai erőszakkal próbálja megtorolni az őt pályán ért sérelmeket.

Az viszont már kimeríti a gyökérség fogalmát, ha az adott pilóta úgy csépeli ellenfelét, hogy az illető még beszíjazva ül az autójában.

Nos, pontosan ez történt a Martinsville Speedwayen szombaton rendezett, a NASCAR fennhatósága alá tartozó Martinsville 300 során.

Az egyik legnagyobb presztízsű late model viadal kvalifikációs futamán Andrew Grady összecsattant Davey Callihannel, ami után szentül meg volt győződve arról, hogy utóbbi versenyző szándékosan ment neki.

Ez pedig annyira felidegelte, hogy odarohant Callihanhez és annak melegében ököllel ütni kezdte a volán mögött ülő pilótát, majd habként azon a bizonyos tortán még bele is rúgott az autójába.

Végül a totálisan begőzölt Gradyt egy odaérkező csapattagnak (meg nem erősített hírek szerint pont az ő autóján dolgozónak) kellett szó szerint felemelnie és arrébb vinnie.

Az eset után még órákkal később is dühöngő versenyző egy „kib*szott idiótának” minősítette Callihant, akinek „fűnyírót sem lenne szabad vezetnie”.

Sajátságos bosszúját pedig így magyarázta a Racing Americának adott rövid interjújában:

„Felborította az autómat, ezért én elkezdtem meg-‘Mike Tysonozni’ a fejét.”

Callihan versenybalesetnek minősítette a történteket, egyúttal pedig tagadta, hogy szándékosan ütötte volna ki Gradyt.