Andrettiék büszkék rá, hogy Jamie Chadwick őket választotta

Andrettiék büszkék rá, hogy Jamie Chadwick őket választotta
credit: Red Bull Content Pool/GEPA pictures/ Christian WalgramA mai napon, Sebringen ejtheti meg első Indy Lights tesztjét Jamie Chadwick.

A kétszeres W Series bajnok az Andretti Autosport autóját viheti pályára a floridai roadon.

„Nagyon örülünk annak és büszkék vagyunk, hogy Jamie menedzsmentje bennünket válaszott arra, hogy megtapasztalhassa, milyen érzés egy Indy Lights autót vezetni” – nyilatkozta az AA műveleti igazgatója, J.F. Thormann.

„Szerintem figyelembe vették, hogy a múltban már voltak női pilóták a csapatunknál. Versenyzett velünk az IndyCarban Danica (Patrick), Simona (De Silvestro) és Ana Beatriz is. Ez a kultúránk része, ami büszkeséggel tölt el bennünket. Alig várjuk, hogy belevágjunk. Nagyon sok jót hallottunk róla a W Seriesben lévőktől és néhány általunk ismert versenyző is azt mondta, hogy fantasztikus vele dolgozni.”

Thormann szerint Chadwick már az előkészületek során pozitív benyomást keltett.

„Látni akarjuk, hogy miként zajlik a teszt, mi a benyomása az autóról és innentől tervezünk tovább” – mondta a szakember az esetleges, komolyabb folytatás kapcsán.

„[A Lights] előrelépés számára, ami jó dolog. Aztán ott van az oválpályák kérdése és hasonlók, de szerintem készen áll rá. Nagyszerű a hozzáállása, okos és barátságos mindenkivel. Rendkívül izgatott a teszt miatt. Úgy véljük, hogy igazán felkészült.”