NASCAR: Egyre jobban aggasztja a kínos egészségügyi problémája Noah Gragsont

NASCAR: Egyre jobban aggasztja a kínos egészségügyi problémája Noah Gragsont
credit: Logan Riely/Getty/NASCAR MediaAz elmúlt évek során egyre sűrűbben fordul elő, hogy Noah Gragson a versenyek végén egyszerűen elhányja magát.

A jelenség morbid módon egyfajta védjegye lett a 23 éves versenyzőnek, poénforrássá válva még a saját rajongói között is.

Gragson múlt szombaton, Bristolon megszerezte idei hatodik, összességében pedig tizenegyedik elsőségét a NASCAR Xfinity Seriesben.

Még a volán mögött ülve azonban ismét kijött belőle minden, ami szemmel látható is volt az overálján. Ez viszont nem gátolta meg abban, hogy féktelen ünneplésbe fogjon.

Konkrétan az autója tetején keresztül mászott ki, majd a fogaival tépett fel egy sörösdobozt, végül pedig a kerítést is megmászta a JR Motorsports 9-es Chevyjének csapattagjaival.

A futam utáni sajtótájékoztatón azonban elárulta, hogy a látszattal ellentétben igenis zavarja őt a kínos egészségügyi probléma.

Emiatt a szezon novemberi fináléját követően alapos kivizsgálásnak fogja alávetni magát.

„Nem tudom, hogy miért történik ez” – nyilatkozta Gragson, aki jövőre már a Petty GMS Motorsports színeiben teljes szezonos pilótája lesz a NASCAR Cup mezőnyének.

„Utána kell járni ennek, mert egyre jobban aggaszt a dolog és nem csak engem, de az anyukámat is.”

A vegasi pilóta néhány nappal ezelőtt, a Door, Bumper Clear! című podcast vendégeként szót ejtett arról, hogy szerinte mire vezethetőek vissza a gondok.

„Az egész 2020-ban, Darlingtonon kezdődött, ami az első verseny volt a karantén után. Ezt megelőzően hat héten át minden nap megittunk egy raklapnyi White Claw-t. Semmi dolgunk nem volt, ezért csak lazultunk, sörpongot játszottunk és vedeltük az alkoholos szódát. Nem tudom, hogy ez égetett-e valami lyukat a gyomromban, de azóta már semmi sem ugyanaz.”KAPCSOLÓDÓ: Gragson nyert Bristolon, Allmendinger az alapszakasz bajnoka