Karrierje eddigi legkeményebb balesetét szenvedte el Hailie Deegan

Karrierje eddigi legkeményebb balesetét szenvedte el Hailie DeeganNem az előzetes várakozásai szerint alakult Hailie Deegan számára a Bristol Motor Speedwayen rendezett Cleetus & Cars Bristol 1000.

Az autóversenyző és youtuber Cleetus McFarland által szervezett futam hajrájában a 21 éves pilóta az első helyért vívott hármas csatát, egyik ellenfelének agresszív manővere következtében azonban a falban találta magát.

Deegan saját erőből hagyta el az autóját, később azonban a vlogjában elárulta, hogy eddigi karrierje legnagyobb ütését élte át.

A baleset következtében elharapta a nyelvét, emellett pedig a kormánykerékbe sikerült pontosan azt a térdét becsapnia, amely egy korábbi baleset miatt már eleve sérült volt.

Az eseményt sok kritika érte, mondván nem elég, hogy számos, versenyzői tapasztalattal alig rendelkező internetes híressséget is a pályára engedtek, de alájuk még olyan átalakított Ford Crown Victoriákat is tettek, amelyek biztonsági szempontból nem voltak épp a helyzet magaslatán.

A Bristol 1000-et egyébként a profi versenyző, internetes tartalomkészítő és tévés személyiség Brad DeBerti nyerte.

A 30 fős mezőnyben ott volt még többek között Robby Gordon, valamint Hailie édesapja, a motocross-szupersztár Brian Deegan is.

Az incidens nem befolyásolja a versenyzőnő részvételét a NASCAR Camping World Truck Series most hétvégén esedékes, kansasi fordulóján.

Ezt követően, szeptember 15-én ismét Bristol felé veszi az irányt, immár az NCWTS-szel.

Reméljük ekkor már sikerül pozitív végkifejlettel feledtetnie a celebfutamon történteket.