NASCAR: Egy versenyző rosszulléte okozott bizarr balesetet Darlingtonon

NASCAR: A versenyző rosszulléte okozta az utóbbi idők legbizarrabb balesetét

NASCAR: A versenyző rosszulléte okozta az utóbbi idők legbizarrabb balesetét


Néhány nappal ezelőtt született egy cikk az USAracingen arról, hogy mennyire gyakori és veszélyes jelenség, amikor a versenyzők betegen, vagy sérülten hajtanak pályára.

Nos, a NASCAR Xfinity Series szombati futama erre újabb bizonyítékul szolgált.

A Darlington Racewayen rendezett Sport Clips Haircuts VFW 200 első szakasza után, még sárga zászlós körülmények között egy meglehetősen bizarr incidens történt.

Az Our Motorsportsnak vezető Anthony Alfredo a pace car mögött haladva, nemes egyszerűséggel hátulról megtorpedózta John Hunter Nemechek 26-os Toyotáját.

A Sam Hunt Racing versenyzője folytatni tudta, Alfredo #23 Chevyje viszont annyira megsérült, hogy fel kellett adnia a futamot.

A rajongók és a mezőny tagjai körében egyaránt megrökönyödést keltett balesetet később a 23 éves connecticuti azzal magyarázta, hogy betegen ült volán mögé.

Alfredo az incidenst követően több, mint egy órát töltött az orvosi központban, majd ezután a médiának elárulta, hogy erőteljes rosszullét és hányinger gyötörte, ami miatt lefelé kellett néznie.

Amikor pedig feleszmélt, Nemechek autója már ott volt közvetlenül előtte és képtelen volt elkerülni.

A versenyző a történtek miatt nyilvánosan bocsánatot kért kollégájától, valamint az SHR-től is.


KAPCSOLÓDÓ: “Állandóan hazudunk” – Dollármilliókat költenek a motorsport biztonságára, miközben sérült pilóták köröznek a pályán


Magáról a versenyről bővebben: Videójátékot megszégyenítő, full-contact hajrában nyert Gragson Darlingtonon