NASCAR-Nostradamus: Egy rajongó már júliusban megjósolta a daytonai flúgos futam végkifejletét

NASCAR-Nostradamus: Egy rajongó már júliusban megjósolta a daytonai flúgos futam végkifejletét
credit: Chris Graythen/Getty/NASCAR MediaKaotikus, mi több, botrányos versenyen dőlt el a NASCAR Cup Series 2022-es szezonjának utolsó tíz fordulóját magában foglaló rájátszás mezőnye.

A tömegbalesetekkel fűszerezett, majd egy vitás tömegkarambolt kiváltó, villámlással tarkított eső miatt bő 3 órára megszakított Coka 400-on végül Austin Dillon diadalmaskodott, aki ezzel az alapszakasz tizenötödik, különböző győztes pilótája lett.

A Richard Childress Racing versenyzője ezzel bejutott a playoffba, míg az összetett tabella harmadik pozíciójában állt – ámde nyeretlen – Martin Truex Jr.-nak le kellett mondania a második titulusáról szőtt álmairól.

A Daytona International Speedway 2.5 mérföldes oválján rendezett viadal folyamán az események teljes mértékben megjósolhatatlanok voltak.

Akadt azonban egy rajongó, akinek már több, mint egy hónappal ezelőtt sikerült szinte tökéletesen felvázolnia a Daytona International Speedwayen lezajlott futam végkifejletét.

„Képzeljétek el” – írta július 20-án, Twitteren a Matthew Burroughs nevű úriember.

„Daytonán vagyunk, az utolsó versenyen a playoff előtt. Tizenöt különböző győztes van, de Truexnek még mindig nincs egy sem. Féltáv után, a kiállások során tartós vihar vonul el mennydörgéssel. Austin Dillon kint marad, megnyeri a futamot, bejut a rájátszásba, Martin Truex Jr. pedig nem.”KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Botrányos közjáték után nyert Austin Dillon, kialakult a rájátszás mezőnye

>>>>>„B*sszátok meg mind” – Felelőtlen döntés miatt kerültek életveszélybe a versenyzők