NASCAR: Suarez 2023-ban is marad a Trackhouse Racingnél

NASCAR: Suarez 2023-ban is marad a Trackhouse Racingnél
credit: Chris Graythen/Getty/NASCAR MediaA szerződéshosszabítások hete a mostani.

A Team Penske pár napja hivatalosan megerősítette, hogy Ryan Blaney és Joey Logano további évekre elkötelezte magát a csapatnál, majd csütörtökön a Front Row Motorsports is bejelentette Zane Smith a NASCAR mindhárom nemzeti szériájára kiterjesztett programját.

Most pedig az is hivatalossá vált, hogy Daniel Suarez jövőre sem hagyja el a Trackhouse Racing kötelékét.

A kontraktusa egyelőre csak 2023 végéig szól, ő azonban teljesen nyugodt.

„Nagyon sok dologról kellett beszélnünk, mire eljutottunk idáig és számos változás jön a sportban is [a 2025-ben életbe lépő, új médiajogok által]. Ezek miatt döntöttünk végül úgy, hogy egyelőre így csináljuk. Nem aggódom. Arra összpontosítunk, hogy versenyképesek legyünk a pályán, próbáljunk futamokat nyerni, a többi pedig majd jön magától. A Trackhouse az otthonom, ezt ők is tudják. Rendkívül jól dolgozunk együtt.”

A mexikói versenyző már a Justin Marks és a világhírű rapper/producer Armando ‘Pitbull’ Perez által alapított csapat 2021-es debütálásától kezdve vezeti a 99-es számú Chevyt.

Az együtt töltött bő másfél évük alatt tizennégyszer zárt a top 10-ben, ebből hétszer a legjobb ötben, idén Sonomán pedig megszerezte első Cup-győzelmét is, aminek révén kivívta a jogot arra, hogy ott legyen a bajnoki címről döntő rájátszás mezőnyében.KAPCSOLÓDÓ:

>>>>>Rajzfilmekből tanult meg angolul és egy „lyukban” lakott a NASCAR-történelmet írt Daniel Suarez