Kellett szerint a gazdag F1-rajongók inkább őt szponzorálhatnák

Kellett szerint a gazdag F1-rajongók inkább őt szponzorálhatnák
credit: Penske Entertainment/Joe SkibinskiA Sports Business Journal arról számolt be, hogy az MGM Resorts 20-25 millió dollár értékben tervez jegyeket felvásárolni a jövő évi, Las Vegas-i Formula 1-es versenyre.

A szálloda- és kaszinóhálózat vezérigazgatója, Bill Hornbuckle ezzel kapcsolatban elmondta, hogy egy hamisítatlan „luxus-csomagot” kívánnak összeállítani, amelybee a futam megtekintése mellett a hotelszobák és egyében kiegészítő események is beletartoznának.

Az előzetes kalkulációk szerint egy ilyen csomag ára elérheti a 100.000 dollárt is, azaz megközelítőleg a 40 millió forintot.

A hatalmas összeget az IndyCar-pilóta Dalton Kellett sem tudta szó nélkül hagyni.

„Kedves, flancos fekete hitelkártyával rendelkező F1-rajongók!” – írta Twitteren az AJ Foyt Racingnek vezető kanadai, aki az utóbbi időben a társadalmi kérdések legfőbb szószólója is lett a szériában.

„100 ezer dollár fejében egész hétvégén az időmérő állásban lóghatsz, a pitkiállások során ráfröcskölheted a vizet az autómra és még az arcképedet is ráteszem a motorborításra. Plusz még a harverjaid is jöhetnek. Csak úgy mondom.”